Condooms gevonden...

Toen ik laatst iets zocht in het nachtkastje van mijn moeder, vond ik opeens een zakje met lege pakjes van condooms. Ik weet dat het heel normaal is, maar ik ben toch helemaal in shock. Ik bedoel, je ziet je eigen ouders niet… Tja…

Heeft 1 van jullie dit ook weleens gehad?

Wij hebben een soort “medicijnkastje” en ik vond daar ooit een doosje van de pil. Ik dacht wel even, oh oké dan :’’), maar zoals je al zegt, het is heel normaal.

Nooit condooms gevonden maar ze wel bezig gehoord en dergelijke.
Tja shokking, maar ze zullen zelfs nog seks hebben tegen de tijd dat jij zelf kinderen van jouw leeftijd hebt :wink: .

Raar idee eigenlijk.

Nou tegen de tijd dat mijn kinderen zo oud zijn als ik nu ben, zijn m’n ouders al 90+ (als ze dan überhaupt nog leven) :grinning_face_with_smiling_eyes:

^ Mijn opa en oma gaan er ook nog vrolijk op los zegmaar en zij waren al ver in de 30 toen mijn moeder geboren werd. Heel laat voor die tijd, gezien mijn moeder de oudste is.
Haar ouders zullen misschien in de 70 zijn als ze zelf moeder is van puberende kinderen?

Ik heb als 10 jarige eens condooms gevonden toen ik stiekem in de sieradenbak van m’n moeder aan het snuffelen was haha. Ach dat ze seksueel actief zijn kun je ook als een goed teken voor hun relatie zien : ')

Dat is waar. XD

Heb ik ook wel eens van m’n pa gevonden, boeien

Ik heb gelukkig nog nooit zoiets gevonden maar ik snap dat het even gek is. Maak je maar geen zorgen, het is alleen maar een goed teken!

Condooms niet, maar wel eens glijmiddel

Ik moest ooit in een kledingla zijn voor haarspelden en daar lag een doosje met condooms en glijmdel. Ik vind het best normaal en fijn om te weten waar die liggen.

Ik had ooit seksspeeltjes gevonden toen ik voor iets aan het zoeken was. Ik was nog vrij jong dus snapte er niks van waarom er van die rare dingen in hun kast zaten. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Er zijn ook heel veel mensen die de pil slikken om andere redenen dan als anticonceptie. Mijn moeder slikt deze bv nu omdat ze altijd ernstige menstruatieklachten had (en in de overgang nu werd dat nog erger) en ik zelf ben ook met de pil begonnen door menstruatieklachten.

Volgens mij heb ik ook ooit een skesspeeltje gevonden. Ik was bij mijn oom en tante op de camping en op een gegeven moment lag er op de bank op de veranda iets en ik pakte het op. Ik vroeg me hardop af wat dit was en mijn tante pakte het ineens snel uit mijn handen :")
Ik kwam er pas later achter dat het (waarschijnlijk!) eem skesspeeltje was

Ik heb seksspeeltjes gevonden en glijmiddel. Ik wilde het per se aan mijn buurjongens laten zien :cold_sweat:

Ja, ik weet dat mensen dat doen, maar ik snap je punt niet helemaal? Ik was toen heel jong en verrast, omdat ik niet wist dat mijn moeder het gebruikte. Daarnaast was mijn moeder toen nog vruchtbaar, dus ik kan me best voorstellen dat ze het als anticonceptie gebruikte.

Je zei het op zo’n manier dat je bedoelde mijn moeder slikt de pil DUS ze heeft seks. Ik bedoelde mijn opmerking als in dat die beredenering niet altijd hoeft te kloppen. De pil slikken heeft opzich niks met seks hebben te maken, er zij talloze andere redenen om de pil te slikken.
Al begrijp ik dat je hieraan dacht.

beter dat ze kondooms gebruiken als dat je broertjes krijgt