Computer doet raar

Naja, computer, laptop eerder xD

Maar sinds een tijdje doet die raar, ik hbe hem vanaf vorig jaar december. En het is zn dell, die met die kleurtjes dat ze zingen in zn snoep fabriek voor laptops. Maar dat doet er niet toe. Maar sinds een tijdje doet die raar, ik heb wels dat ik hem even dicht had, of niet gebruikte en dat die op standby ging, en dan duurde het heel lang voor die aan gaat want dan moet ik dat aan en uit knopje gebruiken.
Wat ook dan gebeurde, meestal, eigelijk altijd dat die niet meer aan ging, maar dan stond die ineens uit, en dan moest die op een speciale manierop starten echt vervelend gewoon.

Dat was pas ook, en ik zette hem van de week aan en start die op als een windows XP versie :open_mouth:
En ik hbe die windows 7, en update dat ding de heletijd als die dr omvraagd

maar sinds dus een jaar komt de hele tijd dat dell suport center waar ik dus eerst nik svan af wist, dus ik dacht al wtf. En net dus ook gaat die hele back up herstel doen. Dus ik schrik me kapot, ik weet echt niet wat er nou weer mee is.

Of dell suckt gewoon.

Maar weet iemand het? Die ervaring heeft met de symptomen van een crashende laptop? en een dell. Want dit is mn eerste laptop en eerste dell xD

Dell is normaal gezien wel een goed merk…

Ik heb geen idee wat er is met je laptop, maar kan je het niet vragen aan een computernerd in je omgeving? (broertje / neef / buurjongen / vriend / weetikveel :stuck_out_tongue:) Dat is wat ik altijd doe.

Of je kan ook naar een meer gespecialiseerd computerforum gaan en daar je probleem uitleggen… Ik denk dat zij dat beter weten dan hier op girlscene. (:

Geen idee, up.

Ik heb geen idee? Misschien eens een virusscanner draaien of zo?

Misschien heb je iets teveel virusscanners op je laptop mee gekregen. Ik heb namelijk zelf ook een laptop en ze gaven mij van uit de winkel allemaal troep mee op dat ding. Later is m’n neef (die heeft 'n computerbedrijf) langs geweest en heeft even het een en ander eraf gehaald, sindsdien loopt mijn laptop heel lekker [;

Tsja, ik heb Dell, maar niet zo lang. Je moet de virusscanner gewoon aan doen of opnieuw installeren.