Clip-in Extensions.

Dag mensen,

Mijn haar was eerst lang en moeilijk kambaar dus heb ik mijn haar in laagjes laten knippen(in V-model) en nu heb ik kort haar. Mijn haar van achter is wel mooi maar van voor ziet hij er niet+korter uit. Ook is mijn haar heel erg dun. Ik wil graag clip in extensions nemen, omdat ik nog langer haar wil hebben. Iemand enig idee welk extensions ik kan nemen van echte haar en die geschikt zijn voor dun haar en waar ik het kan kopen of bestellen en zal het makkelijk vastzitten in dun haar?

http://forum.girlscene.nl…_message/9102351#m9102351

Ik heb ook een tijdje gezocht naar clip in extensensions, en na lang zoeken heb ik ze van double your hair gekocht voor 50,00 (niet echt duur voor zo’n kwaliteit) en ik heb ze nu een paar weken en ben er erg tevreden over, zeker een aanrader!

Ik heb haar extensions van http://www.greathairextensions.nl
En je kunt het beste even dan een plukje haar opsturen zodat ze de juiste kleur kunnen uitkiezen. Ze zijn best prijzig maar dan heb je ook écht wat!

{Ik heb hier ooit een blogartikel over gemaakt. Niet om reclame te maken, maar zo kun je ook even zien hoe ze eruit zagen enzo, zodat je zeker weet dat die site betrouwbaar is. http://kusjevanlisanne.bl…illen-hebben_11.html#more }