Clip-in extensions 35 cm, 'Ariana Grande'-rood, zo goed als nieuw!

Hoi dames!

Op mijn andere topic mag even een slotje omdat ik deze extensions z.s.m. wil verkopen, omdat ik geld nodig heb. Het betreffen clip-in extensions, gekocht via ebay, echt haar (dit weet ik zeker en is te zien/merken!). Ze hebben mij 120 euro gekost, ik heb ze een maand gedragen maar nieuwe gehaald omdat ik toch krullende wilde. Deze zijn dus stijl, een kleine slag zit erin (omdat ik niet stijl of krul, bang dat ze kapot gaan). Het is een prachtige kleur rood, een echte ‘‘Ariana Grande’’-rood (kleur op laatste foto komt vrijwel perfect overeen).
Ik heb de extensions dagelijks een maand gedragen maar ze zien er nog prima uit. Wel is er van een losse streng aan een kant het clipje los. Dit is zo weer vast te zetten, evt. ook een nieuwe clip (kost nog geen euro) te kopen, maar ik heb hier echt geen tijd voor vanwege verhuizing. Bij een andere streng zit ook een clipje aan één kant los, maar dit is in het midden (van de 3 clipjes), dus daar merk je op zich niks van. Zie foto’s.

De extensions zijn heel gemakkelijk in- en uit te halen, echt binnen 2/3 minuten gedaan. Ze vallen niet uit en de clipjes waren bij mij vrijwel nooit te zien (als dit wel zo was moest ik hem gewoon beter indoen). Ik zweer echt bij deze soort extensions omdat ze niet schadelijk zijn voor je haar, niet zó door als extensions bij de kapper of zo, en je ze zo weer in en uit hebt waardoor je makkelijk kunt wassen, stijlen, en zelfs verven, mocht je dit willen.

Nog een opmerking: ik heb de extensions een paar cm bijgeknipt, waardoor ze iets korter zijn dan ze waren (ze waren 38 cm, nu 35). Dit zie je niet, maar wilde dit wel even noemen. Ze vallen bij net over mijn schouder. Het zijn 8 stroken (4 met drie clipjes, twee met twee clipjes en twee met één clip).

Ik vraag er €60 voor en wil hier niet onder gaan zitten, omdat ze me het dubbele hebben gekost en ze écht nog zo goed als nieuw zijn. Begrijp dat dit voor veel mensen misschien veel te duur is maar degene die op zoek zijn naar (dit soort) extensions weten vast dat het het waard is!

Stuur me een note of reageer hier als je geinteresseerd bent!

Liefs!http://s15.postimage.org/ecnspnkff/extension1.jpg


http://s15.postimage.org/808nfthd7/extension2.jpg

images


http://s15.postimage.org/u0ozwg017/extension3.jpg

upload photos


http://s15.postimage.org/khfb2zciz/extension4.jpg

Mooie extensions! Ik heb dezelfde maar dan in het bruin exact dezelfde haarkleur als mijn haar.
ik draag er iedere dag 1 aan de zijkant van me haar zodat al me haar aan 1 kant hangt.
het is inderdaad niet schadelijk voor je haar!
Ik heb ze gekocht op de zwarte markt in beverwijk voor 50 euro ze waren eerst heel lang maar heb ze bij laten knippen!
al met al wil ik gewoon zeggen dat de extensions die jij hebt ook goed zijn!
Succes met je verkoop & zie dit maar als een upje

dankjewel voor je up!
de mijne waren inderdaad best duur, maar zelfs nog goedkoop als ik vergelijk met (nederlandse) sites… pfff… maar ze zijn daarentegen dus wel echt heel fijn vind ik :slightly_smiling_face:
thanks voor je berichtje!

ik hou echt van die kleur!!
helaas heb ik ze niet nodig.

ja mooi hè! :slightly_smiling_face:

uppp

up

upp

omhoog :slightly_smiling_face:

up

up!

up

up

omhoog

Ze zien er mooi vol uit (ook aan de onderkant)!

ja klopt! het zijn echt mooie extensions :slightly_smiling_face:

up

omhoog

upp

Kun je een foto maken terwijl je ze inhebt, je kunt je gezicht natuurlijk als dat een probleem is verwazigen om anoniem te blijven. Of note even een foto. :wink: