choies.com??

Hoi! Ik wist niet zo goed in welk topic ik dit moest plaatsen dus maakte er zelf maar 1… maar heeft iemand van jullie ervaring met de online winkel www.choies.com ?? Je hebt er van die american apparel tennisskirt dupes (tip) en die wil ik super graag bestellen aangezien ik de echte van AA veel te duur vind maar ik vroeg me af hoe snel de verzending is en de service &kwaliteit in het algemeen, iemand ervaring? :slightly_smiling_face:

Hi! Toevallig heb ik het rokje laatst in eind april besteld en kwam hij pas gister aan. Terwijl ik de gratis verzending heb genomen van 10-15 dagen. Ik maakte mij toen best wel zorgen, of hij nou wel of niet zal aankomen. Naja het moet wel helemaal uit China komen. Het rokje is veel lichter van gewicht dan de echte van AA. Hij is wel veel steviger dan ik had verwacht. Ook was ik bang dat het rokje niet echt wit zal zijn, ik had de witte variant besteld, maar hij was gewoon in precies dezelfde kleur als op de website staat. Zelf heb ik maat xxs/xs en heb dus daarom xs genomen en gelukkig pas ik hem. :upside_down_face:

Mag in dit topic :slightly_smiling_face: http://forum.girlscene.nl/forum/media-film-muziek/het-grote-is-deze-site-betrouwbaar-topic-146014.0.html