Chocoladecake

Ik heb een vraagje want ik wil morgen Chocolade cake maken.

Kan ik gewoon witte choco repen laten smelten en dan de cake doormidden snijden en dan dat witte choco zetten ?
&& moet je een siliconen bakvorm ook invetten met boter ?

en dan dat witte choco zetten?

wat bedoel je daar precies mee

en ja volgens mij wel.

Ja dat witte chocolade tussen die cake zetten wanneer ik het heb gesneden.
Want helemaal boven die cake komt dan gewoon melkchoco glazuur op.

Bon appetit!

Hmm lekker,
maar staat het niet in een kookboek ofzo? Of internet…

Of is het een eigen recept?

Normaal zitten er zelf zakjes met chocola bij die je er dan bij moet doen of moet laten smelten en erbij moet mixen…

Of is het een eigen recept?

Uhmm eigen recept maar volgens mij bestaat het al dat je gewoon een cake door de helft snijd en dan choco ertussen doet .

Maar het is nu in de oven ik laat wel het eind resultaat zien als het helemaal klaar is.

http://i40.tinypic.com/w0rnza.jpg

Ingredienten alleen moest er nog suiker en melk bij.

http://i42.tinypic.com/27wy3ro.jpg

Voordat het in de oven ging

http://i41.tinypic.com/vhz59i.jpg

Au bain nog iets :stuck_out_tongue: .

http://i39.tinypic.com/98ecsp.jpg

Hier is het al gesmolten.

http://i42.tinypic.com/zmgo4n.jpg

Chocoglazuur in een pannetje met water.

http://i44.tinypic.com/2a6a814.jpg

Dit is de 1ste cake ondersteboven, hij was heel bol toen hij uit de oven kwam maar hij is echt ingezakt toen had ik maar nog 1tje in de oven gedaan.

http://i39.tinypic.com/1z2kqco.jpg

Dat witte wat er tussen is is dus witte choco en daarboven de nieuwe cake.

http://i43.tinypic.com/112bb5t.jpg

En dit is het eindresultaat:P

Mmmmmmmmmmmmmmmm
en je zocht au bain Marie :grinning: