Charice Pempengco <3

Hey lieve mensen.
Laatst was ik een beetje rond aan t kijken op youtube. Ik vond een liedje genaamd ‘Pyramid’. Ik was nieuwsgierig dus klikte hem aan.
Er zong een meisje in, Charice. Ik was echt heel erg onder de indruk van haar zangtalent!
Ik zocht verder op youtube naar liedjes van haar. Ze is echt zó goed! Je moet echt eens kijken lop youtube. Haar bekendste liedje is Pyramid(ft. Iyaz).
Hier wat informatie over Charice.
Ze komt uit de Filipeijnen, uit een arm gezin.
Charice werdt mishandeld door haar vader. Haar vader maakte iedere middag de deur op slot tijdens het eten. En dan mishandelde hij het gezin.
Op een dag drukte hij een pistool tegen het hoofd van de moeder van Charice(ze was toen 3 jaar en kon niks doen). De buren hoorden geschreeuw en gingen kijken. Door het raam zagen ze wat er aan de hand was. Ze breekten de deur open en schootten te hulp.
Charice was 4 toen ze begon met zingen. Haar moeder ontdekte haar toen Charice in de woonkamer aan het zingen was. Haar moeder dacht dat Celine Dion op de radio was maar toen ze naar de woonkamer liep, zag ze dat haar eigen dochter aan het zingen was!
Ze hadden niet veel geld. Om financieel een steentje bij te dragen, deed Charice mee aan zang wedstrijden(ze was toen 6 jaar). Soms won ze 10 tot 50 euro. Dat was genoeg voor een maand eten.
Toen Charice ouder was, zette ze filmpjes van haar op youtube. Een producent van een Koreaanse tv show zag een filmpje en vroeg of Charice op wilde treden. Ze zette weer wat filmpjes op youtube en werden ruim 3 miljoen keer bekeken! Later zat ze bij Oprah Winfrey op de bank. Oprah was onder de indruk en zorgde voor een platen contract.
Vanaf September ligt haar nieuwe cd in de winkel.

Heb jij nog wat te vertellen over Charice (of over mijn spellingsfouten want die zullen er ook wel tussen zitten…)? dan kun je het ier kwijt :grinning:

Hier een paar liedjes:
Charice- Listen http://www.youtube.com/watch?v=WI5dDE8Palw
Charice-pyramid http://www.youtube.com/watch?v=vGPG91x5eMY
Charice-Baby(justin.b) http://www.youtube.com/watch?v=84J0GPTEwXg

t lukte niet om een foto toe te voegen dus dan maar een link:
http://gleetvguide.com/wp…/06/charice-pempengco.jpg

Ze stond ook in de stars toch?

Ja klopt, had ik toevallig pas ook gezien :slightly_smiling_face:

Ik heb hier trouwens nog een mooi liedje van Charice:
http://www.youtube.com/watch?v=YDync6TR9Rs

Is al een topic over. Zoekfunctie.