Canon EOS300 analoge camera

Hey,

Ik was vanochtend op onze zolder aan het rommelen en kwam oude fototoestel tegen. De Canon EOS 300 en het is een analoge camera, dus nog met batterijen en filmrolletjes. Ook zat er een telelens bij, 75-300mm.
Nu vroeg ik mij eigen af of het dan niet slimmer is om een Canon EOS 300D te kopen. Maar weet een van jullie dan of je daar ook gewoon die telelens op kan gebruiken? En of je die ook eventueel op andere digitale Canon camera’s kan gebruiken?

Alvast bedankt (:
xx

Sorry, geen idee (:

Ik snap je vraag niet xD. Je heb een 300D maar je wilt een 300D kopen :’)

Nee, gewoon een 300. Het is geen digitale die ik nu heb maar hij werkt nog met foto rolletjes en batterijen.

Ooooh zo, Wss kan je gewoon je analoge lenzen ook gebruiken, als het EF lenzen zijn volgens mij. Maar dat weet ik nie zeker

ik heb hem ook, maar nog nooit gebruikt (vind ik eng, aangezien je niet zomaar kunt schieten :stuck_out_tongue: ) maar ja, het is wel een goed om te oefenen omdat je dan echt bewust bezig bent met fotografie (met een dialoge denk je toch: ach ik kan hem zo weer wissen :slightly_smiling_face: ) ik heb ook gehoord dat analoge camera’s vaak toch van betere kwaliteit zijn. maar ja, je hebt hem dus je kunt toch altijd nog een canon 300D kopen die andere loopt niet weg :slightly_smiling_face:

Er is een algemeen analoge fotografie topic!
Kijk maar eens: http://forum.girlscene.nl…afie/list_messages/154411

En een algemene fotografie topic voor vragen!
http://forum.girlscene.nl…ng/list_messages/141236/0

Daar kun je je vraag stellen! :slightly_smiling_face: