Camera repareren?

Hee, ik weet niet zeker of dit bij lifestyle hoort, maar ik had een Fujifilm Finepix Z20fd. Een hele fijne camera. Vorige zomer ben ik er mee naar een feest geweest, en ik lette even niet op. Ik liep met mijn camera het water in…
Goed, alles afgedroogd, batterij, geheugen kaartje… Camera laten nakijken door mijn schoonvader.

Nu kan ik wel het beeld zien, maar als foto’s maak, krijg ik strepen door de foto, gele, witte, en ja gewoon je ziet de foto niet goed meer.
Ik denk zelf dat dit aan de lens ligt, of iets daarin ofzo, maar ik weet het niet zeker. Is er iemand hier misschien zo slim om uit te kunnen vogelen hoe ik hem kan repareren? Ik zou je heel dankbaar zijn :slightly_smiling_face:

Ik had dat ook en dat kwam ook door vocht in mijn camera. Mijn vader kan technisch heel veel, maar dit kreeg hij echt niet voor elkaar. Ik had 'm naar een fotowinkel gebracht en daar laten repareren. Kostte denk zo’n 50 euro. Hij werkt prima nu!

Mmmh, kan ik wel een x proberen… ik heb nu wel een goede nieuwe camera dus het is niet hoognodig ofzo, maar hier zat een leuke functie op die ik nu niet meer heb haha. :’)