cake zonder ei en boter

-k maak een cake maar er staat dat ik alleen melk moet toevoegen maar meestal wanneer ik cake maak doe ik er ook ei en boter in. Verandert de smaak heel erg als ik geen ei en boter erbij doe ? Of wordt de cake dan minder zacht ?

Is het geen verpakking waar dat door de fabrikant al is toegevoegd?

Ikzelf kan niet zo goed tegen cake doordat er ei bij zit (denk) want dan wordt ik helemaal naar van die smaakt.
Ik zou het niet weten of het kan maar de smaak wordt wel anders, boter moet er denk wel bij

Je hebt gewoon een pak cakemix gekocht denk ik?
Daar zit al ei en boter in in de vorm van eiwitpoeder en olie oid.

volgens mij kun je geen cake maken zonder ei en boter

Dat zit er gewoon in dan, lijkt mij?

:’) ik maakte brownies waar alleen maar water toegevoegd moest worden. Dus ja, ga er maar vanuit dat het er al in zit.

Dat is denk ik gewoon cakemix, daar hoeft alleen maar melk of water bij.

Die zijn zo lekker he! De oma van mn vriend vroeg hoe ik ze gemaakt had (zij maakt altijd zelf taarten en alles). Dus dat was best een compliment, schaamde me wel toen ik zei dat het uit een pak kwam (A)

moet jee opzoeken : veganistische cake (;

:’) Ik vind het ook flauw door te zeggen: oh ja, uit zo’n pak waar alleen water toegevoegd moet worden. Maar het was wel lekker, voor zoiets simpels.

Ik heb gelijk zin in simpel bakken nu.

dat zou ik ook zeggen.

Veganisten maken genoeg cakes zonder ei en boter (boter is ook niet vega).
Zijn vast veel recepten te vinden.