Cadeau Multomap > Help

Mijn opa en oma zijn bijna 50 jaar getrouwd en nu maakt iedereen van de familie een bladzijde voor in een multomap zodat je een volle multomap krijgt met allemaal leuke berichtjes ect.
Nu moet ik (en mijn moeder) ook nog wat verzinnen maar we weten nog niets.
Weten jullie iets?
Wel graag wat orgineels.
Het mag alles zijn zolang het maar op papier kan :wink:

Alvast bedankt!

ik had een keer een strip voor m’n opa gemaakt :slightly_smiling_face:
of leuke foto’s ofzo
succes! :wink:

je kunt iets leuks doen met het getal 50, er speciale dingen bij verzinnen ofzo.
leuke foto’s erop (van vroeger) ?
een mooi gedichtje, zelf gemaakt misschien?
mijn opa en oma vinden het altijd leuk foto’s te zien van mij en mn broer en zusje als we aan het sporten zijn (paardrijden, motorcross)
misschien een kaartje dat je hem kunt openvouwen en daar dan iets leuks onder, dat is dan net weer even apart :grinning:
meer weet ik niet hih

Je kunt een bruidspaar uitprinten Maar dan Heeeeel Groot.
En dat vouw je klein op plak je op het papiertje en zet er omheen iets liefs.
Sorry Maar heb totaal geen fantasie maar ik wou je proberen te helpenn.
xoxo

Of ga naar dit topic:
http://forum.girlscene.nl…nd_2/list_messages/157742

een gedichtje of een grote gekleurde envelope op een papier plakken en dan een klein briefje erin stoppen met een tekstje voor hun en daar parfum op spuiten.

Ehm, toen mn zus trouwde was dat ook, toen heb ik een bladzijde gemaakt met allemaal leuke foto’s van vroeger.
je kunt ook een soort striptekening bruidspaar van internet halen en daar het hoofd van je opa en oma opplakken?
of maak een verhaalde hoeveel je van ze houd. (:

Maak een 50-bril. Maar dan de uitknip-versie op papier ofzo, haha.

Bedankt!
Ik ben al druk aan het denken!

Nog meer?

Misschien is het leuk om 50 kleine envelopjes te maken. Eén voor ieder jaar dat ze getrouwd zijn :slightly_smiling_face:
In ieder envelopje kun je iets stoppen! Een klein frutseltje wat je gemaakt hebt, een gedichtje. Leuke tekstjes, zinnetjes, lieve woordjes, wensen aan hen (zoals ‘ik hoop dat jullie nog x jaar gelukkig samen kunnen zijn!’ e.d. Of misschien een persoonlijke wens?)
Je kunt foto’s klein uitprinten en in een envelopje doen. Misschien kun je aan een oude trouwfoto komen van je oma en opa! Je kunt foto’s van familieleden e.d. erin doen. Leuk om bijvoorbeeld de kinderen van je opa en oma er in te doen. (Je moeder of vader en daar de zussen en broers van).

Je zou bijvoorbeeld ook in een envelopje twee ringetjes stoppen, of gewoon een stukje wit (of een andere kleur, de kleur van de bruidsjurk) kant of een gedroogd bloemetje. Waarbij je moet denken aan de corsage.

Je kunt het ook wat dynamischer laten lijken door de envelopjes in verschillende maten te maken. Je zou er bijvoorbeeld 25 op de ene kant doen en 25 op de andere kant omdat het anders misschien niet past.

Je kunt bij een hobby-winkel misschien leuk scrappapier vinden wat je als achtergrond kunt gebruiken. Dit papier is ook wat stevig, en vaak aan 2 kanten leuk bedrukt. Je kunt ook twee vellen aan elkaar plakken zodat het nog steviger is.

Wat je ook zal kiest en zal maken, je oma en opa zullen het leuk vinden :slightly_smiling_face: Juist om het feit dat iedereen iets maakt, alles is leuk. Ongetwijfeld!