Buitengesloten ?! :*(

Citaat
Verander

ff Nieuw topic die andere was niet zo duidelijk
K zit sinds 1-2 maanden op een teamsport ‘voetbal’ k vind de sport echt leuk! maar de meiden die in mn team zitten
2 meiden daar ga ik altijd mee naar de training meisjeS en MeisjeJ heten ze, ze wonen bij mij in de straat
ik ben er achter gekomen dat ze steeds over me roddelen ( voor de training met andere meiden )ze fluisteren en kijken mijn kant op zo irritant!
arggh… :rage:
natuurlijk laat ik daar niks van merken ( anders gaan ze leugens enz. vertellen om mij zwart te maken)
want deze meiden zijn heel clozzzee met de andere meiden (de leuke meiden ) gister bij mijn training
deed het leuke groepje meiden iets k weet niet wat dus k liep erna toe ze waren ineens allemaal stil
ze roddelen over me! ik vind dat sws kinderachtig ik wil het ook niet tegen Mn coach zeggen dan gaan ze ontkennen als de coach dat zegt help me :’( k jank niet vaak maar door dit krijg ik tranen in mn ogen ik ben toch niet op deze sport gegaan omdat ze over me moeten roddelen ik heb morgen een wedstrijd :dry: wat moet ik doen :open_mouth: Ps : in ons team is er een leuk groepje meiden waarbij S & J te behoren en er is een stomme groep k vind ze niet aardig wat moet ik doen?!

Gewoon laten gaan. Om de sport naar voetbal blijven gaan en dan maar contact proberen te zoeken met die andere meisjes, misschien zijn diewel heel aardig :wink:!

Gewoon door gaan, op den duur ontmoet je vast wel iemand waarmee het wel klikt.

Ik ook niet nee.
Als ik het goed begrijp is dit dus pas sinds vandaag? Weet je zeker dat die meisjes over je roddelden?
En misschien moet je toch eens met die andere meisjes omgaan, want je kent ze nog niet dus hoe kan je nu al zeggen dat je ze niet aardig vind?

Vaak merk je het wel een beetje als iemand over je roddeld. Als ik zo haar verhaal lees, is dat wel het geval. Als mensen over jou roddelen kijken ze vaak jou richting op en je zal het ook wel aan die blikken herkennen.

Ik zou zeggen, zeg er gewoon iets van. Ookal is dat moeilijk en eng, maar je moet je echt niet zo laten behandelen. Grote kans dat ze gewoon doorblijven. Of meld het anders bij je begeleider.

Hoe vroeg voetbal jij wel niet als je om 8 uur al weer terug bent

Wat vervelend zeg! Als ze inderdaad proberen jou buiten te sluiten, wordt de sport er ook niet leuker op, zeker aangezien het een teamsport is. Probeer gewoon eens met ze te praten en wanneer ze gemeen doen en je het ook echt niet met de rest kan vinden, kun je misschien met je coach praten? Of kijken of je naar een ander team geplaatst kan worden? Want anders wordt het voetbal ook minder leuk voor je als jij je niet gewenst voelt.

Waar zie jij dat ze dit heeft geschreven nadat ze gevoetbald zou hebben? Die voorbeelden zullen wel van eerder zijn.

Edit; laat maar, zie al dat er vandaag staat. Zal wel een foutje zijn denk ik

Ja maar het kan ook een beetje paranoia zijn. Ik denk ook altijd dat mensen over me roddelen als ze ook maar heel even mijn kant op kijken. Of als ik langs loop en mensen beginnen te lachen. Maar meestal is dat niet zo (denk ik… hoop ik tenminste :’)).

Dit dacht ik ook.

En probeer je er niets van aan te trekken, heel kinderachtig van ze. Ga gewoon met die andere meiden om. Ik had die meiden allang aangesproken hoor, maar zo ben ik.

ik heb er serieus mijn best voor gedaan maar ik snap het echt echt echt niet.

Het is al paar keer eerder gebeurd . :flushed:

Hahaha k train van 7 tot 8 uur s’avonds

haha ja dat was ik ook aan het denken