Bruinen zonder zon

Ik wil graag een beetje bruiner worden, want ik ben nogal bleek over heel m’n lichaam.

Ik zou graag de mystic tan doen (de bruinen-zonder-zon spray cabine) of gewoon een spray die je thuis zelf kan op doen.

Iemand ervaring met 1 van die 2?

Ik gebruik ook zelfbruiner want ik word zo goed als niet bruin. gebruik nu die van kruidvat eigen merk en die vind ik echt fijn. (: Ik heb ook een bon voor 3 x in zo’n cabine, ga dat binnekort dus voor t eerst proberen, ben echt benieuwd!

zonnebank misschien? ik heb ooit zelfbruiner gebruikt, maar toen kreeg ik allemaal van die lelijke donkere strepen :frowning_face: dat doe ik dus nooit meer, haha

Zonnebank is niet echt een goede oplossing voor mij, ik verbrand heel snel (ookal heb ik zonnecrème op) en ik heb een heel droge huid :stuck_out_tongue:
dus ik zoek een alternatief :slightly_smiling_face:

ik heb die van nivea gebruikt hij ruikt heel sterk maar hij is heel goed!

Als je een droge huid hebt zou ik sowieso ook uitkijken met bruiningscremes. Ik heb bij vlagen een droge huid en toen ik in zo’n periode een creme op smeerde pakte het op het ene stukje huid wel en op het andere niet.

Ik heb ook die van nivea, maar ik kreeg er allemaal vlekken door .

ik heb het ook gedaan ja, met merk van oriflame.
maar ik denk dat het vrijwel bij alle merken gaat vlekken,
het ligt er alleen aan hoe vaak je het erop doet
want hoe vaker hoe meer kans denk ik.

ja het rotte van bruiningscrèmes is dat ze inderdaad soms een stukje niet pakken, daarom moet je van te voren goed scrubben

ik gebruik ook die zelfbruiner van kruidvat huismerk, soms pakt het niet helemaal, dus gewoon van tevoren scrubben.
Maar het schijnt dus dat die zelfbruinings doekjes ook echt een effect heeft (die van garnier&kruidvat zelf) dus misschien daar even kijken?

doen jullie dat dan ook op je gezicht? :stuck_out_tongue:

Hmm ja ik lees even mee, krijg van zelfbruiner dus ook vlekken :frowning_face: echt jammer want nu ga ik toch weer twijfelen over zonnebank…

hoezo twijfelen? ik vond die vlekken er zo vies uit zien, en kreeg ze er ook bijna niet vanaf. mijn moeder heeft een zonnebank thuis dus da’s makkelijk, alleen moet je het wel heel goed opbouwen. nu verbrand ik ook een stuk minder snel en ben echt al bruiner geworden :slightly_smiling_face:

Ik gebruik geen zelfbruiner, maar ik denk niet dat je dat op je gezicht moet smeren. Het is net zoals bij een bodylotion, dat is te vet voor je gezicht.

^Je hebt speciale zelfbruiner voor je gezicht (:

Ik zonnebank ook sinds een tijdje… De eerste keer was ik wel verbrand maar nu niet meer… Heel veel mensen vragen of ik op vakantie ben geweest haha.
Zonnebanken is inderdaad wel slecht voor je… Maargoed, wat niet tegenwoordig hè… Het zal me niks verbazen dat in de spinazie binnekort radioactieve stralingen zitten… Haha…

Ik zweer bij de zelfbruiner van Etos huismerk. Is alleen effe wachten, want die komt tegelijk met de anti zonneshit in de schappen en die is hier nog steeds niet geleverd :frowning_face:

Zonnenbanken is indd slecht. Ik mag er van mijn schoonheidsspecialiste niet meer onder. En daar schrok ik wel van moet ik zeggen. Ze zag dat mijn huid er helemaal niet tegen kan ookal had ik dat zelf niet eens door.
Ik moet me van haar elke dag in smeren, ook als ik gewoon naar de stad ga ofzo. En dat zou ik normaal dus nooit doen. Ik denk dat we toch maar goed moeten zijn voor onze huid. We moeten er wel onze hele leven mee doen!!
en omdat ik niet meer mag zonnenbanken heb ik nu zelfbruinings creme van suncare. Was niet eens 3 euro. En ik vind ik m goed werken! geen vlekken of strepen. Indd goed scrubben eerst. En ga niet teveel smeren enzo. En plekken waar je niet goed bij kan door je moeder laten doen. Ook niet te vaak doen indd! dan heb je teveel op je huid zitten en gaat het op gegeven moment wel vlekken ja

Overigens werkt de zonnebank wel super tegen mijn acne op mijn rug. Ga morgen maar weer es :grinning:

Ik heb een spray van garnier gebruikt, klik hier voor een review . Die vond ik erg goed en snel werken, alleen jammer dat hij zo snel op is.