Bruin haar

Hey. Ik heb nu blond haar en ik zit te denken om het bruin te verven. Met een rode ondertoon, anders krijg je groene gloed. Denk aan zoiets als dit:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRHUP1R8GxhmLFm0S7Ry9OA19RDRmyxTNrRrz591YRx6nBvPA-MyF3hPzCRBg

Misschien iets lichter en iets meer rood.

Maar nu vroeg ik me af. Wat verschilt er dan aan mijn gezicht? Wat gebeurt er met mijn blik en komen mijn groene ogen er dan sterker uit? Slankt het mijn kaaklijn af? Wat doet het, of doet het eigenlijk niet veel aan m’n gezicht?

Gewoon een paar vragen… :slightly_smiling_face:

Ik heb mijn haar zelf ook jarenlang bruin geverfd. Wat het met je gezicht doet verschilt per persoon.

Denk overigens goed na over die rode gloed - rood is heel erg moeilijk uit je haar te krijgen.

Ja eigenlijk wil ik liever geen rode gloed maar het moet wel omdat ik nu van nature blond ben… Anders wordt het toch groen? (gloed)

Dat ligt eraan hoe blond je van nature bent. Ik ben zelf ook blondine (middenblond) en bij mij werkte het zonder het van tevoren te kleuren met een andere kleur.

Oh. Nouja ik ben niet heel blond, ik ben meer donkerblond, maar ik heb beetje verschillende kleuren (boven donker en dan geleidelijk naar onder steeds lichter, denk aan dit):

http://www.gunk.be/attachments/gunktv-nieuws-polls-en-magazines/759d1265718022-actrice-hayden-panettiere-gaat-zingen-hayden.jpg

(iets donkerder bovenin)

Zo’n soort haarkleur had ik volgens mij ook. Ik denk dat het vooraf kleuren vooral bedoeld is voor mensen die echt heel blond haar hebben. Maar mocht je het zeker willen weten, dan zou je het even aan de kapper kunnen vragen. (:

Ja klopt. Ik zal wel even kijken :slightly_smiling_face: Bedankt.

Graag gedaan. ; )

^ Ja ik wil het ook weer donkerder. Ik wil vermijden dat mijn haar in de zomer lichter is dan mijn huid bijv. (sorry offtopic)

Maar misschien even bij de kapper laten doen. Tenzij je juist wil dat het te zien is dat je het hebt geverfd.

je kan het hier uitproberen