Bruiloft, wat doe ik aan?

Hee! Ik heb volgende week een bruiloft van mijn buren, ik wil graag iets wits aan, want ik vind wel dat wit bij een bruiloft past. Ik heb turquoise kleurige sieraden gekocht (oorbellen en een ketting) van de SIX. Nu weet ik niet wat voor schoenen ik aan zal doen, of een broek, of een legging met rokje? Ik ben het echt even helemaal kwijt. Ik ga woensdag naar de stad, dus dan zou ik eventueel inkopen kunnen doen als ik iets niet heb.

(Misschien handig om te weten, ik mag fotograaf zijn, het zou dus wel netjes overkomen als ik zegmaar netjes ga, en niet ordinair. Maar ik wil ook weer niet saai gekleed zijn)

Misschien gewoon een simpele zwartje jurkje met zwarte pump en dan die sieraden erbij?

ow haha wit bedoelde ik.

Ik zou juist niks aan doen wat wit is, of je moet zeker weten dat de bruid zelf in een andere kleur gekleed gaat! Het is eigenlijk ‘not done’ om in dezelfde kleur als de bruid te verschijnen. Een rokje of jurkje is wel leuk voor een bruiloft en staat meestal ook wat gekleder dan bijvoorbeeld een jeans.

Oke, ja ik wil ook niet helemaal in het wit! Maar ik denk wel een wit topje, omdat dat mooi staat met de sieraden, en zwart vind ik zo begravenis achtig? …

turquoise is ook een moeilijke kleur om te combineren. <_<

Idd. Het is algemeen bekend dat je geen wit (of een ander heel licht kleur, bijvoorbeeld heel licht beige of poederroze) mag dragen op een bruiloft.

En ik zou een jurkje doen! Een broek of een legging vind ik ook niet echt passend voor een bruiloft.

Anders doe je toch wit topje en daarover heen een hoge taille rok?

Je kan ook gewoon voor een spontane kleur gaan, bijv vuurrood. :’)
Maar idd wat Lupine zegt, je moet niet in licht gaan.

Ik zou dan juist lichtroze dingen aandoen met die turquoise sieraden. Kan heel mooi zijn, als je de goede kleuren hebt. En een jurkje.
En niet komen in iets wits, dat is not done.

Oke! Ja dan ga ik op zoek naar een mooie taille rok! Dat is wel mooi ja. Heeft iemand nog tips voor schoenen? Ik loop liever niet op hakken de hele dag, dat is niet zo fijn als ik foto’s moet maken. Ik dacht aan zwarte sandaaltjes met een bloem er op of sandaaltjes met een turquoise (kom ik weer met m’n kleuren haha) detail?

ik zou een rokje doen, niet te kort natuurlijk, maar misschien tot aan je knie of net eroverheen.
een bloemetjesrokje met een wit topje. en in het rokje moet dan ook een beetje turquoise zitten.

zoiets?

ja of leuke ballerina’s?

Ja ballerina’s is ook een optie! Ik ben nu op de online shop van H&M aan het kijken, ik vond een super mooi rokje, maar die is meer donkerroze, en ze hebben hem niet in een andere kleur. Maar ik blijf zoeken, haha

haha succes! :wink:

Is dit leuk? Ik heb even soortgelijke sieraden gezocht. Ik heb een ketting met metalen veertjes en hele andere oorbellen, maar het is wel deze kleur ongeveer.

http://www.kolibrishop.com/image_cache/p/30811/30811-_slideshow.jpg

http://www.topsonly.nl/media/catalog/product/cache/4/small_image/210x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/u/turquose_stone_earring.jpg

http://files.hm.com/media/products/A55/DXLA55_83301_37016_96_7303.jpg

http://files.hm.com/media/products/A45/DXLA45_83375_11111_08_3958.jpg

http://files.hm.com/media/products/A01/DXLA01_79796_09090_17_3202.jpg

http://files.hm.com/media/products/A45/DXLA45_81634_09090_76_3829.jpg

het is idd niet helemaal de bedoeling dat de gasten in het wit gaan op een bruiloft (om te voorkomen dat je wordt verward met de bruid x’])

Haha nee dat snap ik! Maarja, daarom had ik al wat gekleurde sieraden gekocht zegmaar, zodat het niet helemaal wit en licht is…

Ik zou dan of een strak taillerokje nemen met dat shirt, of juist een strak shirt met dit taillerokje

[NORML]http://img269.imageshack.us/i/jurkw.jpg/[/NORML]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/URL]

http://img269.imageshack.us/img269/271/jurkw.jpg

Dit dan? En dan met die sieraden, leek mij persoonlijk wel mooi