enkel beleg:
suiker
speculoos (crunchy)
appeltaartjam
schuddebuikjes
ijam[/i]
chocopasta puur
choco-duopasta
nutella
kip-curry salade
kip-pikant salade
krabsalade
kipfilet
huzarensalade
rundvleessalade
kaas
braadworst
ah excellent spaanse fuet
knabbelspek
boerenmetworst
hamburger
vissticks
frikandel
kroket
garnalen/garnaaltjes
aantjes
appelstroop (op roggebrood)
dubbel beleg:
witte chocopasta en een beetje nat gemaakte bastogne erover smeren
suiker en kaneel
witte chocopasta en pure vlokken/hagelslag
kip en sate-/pinda- saus
drie of meer beleg:
mozzarella/kaas en tomaat en italiaanse kruiden ( en pesto)
yoghurt, appel en kaneel
heb ik nog nooit geprobeerd maar klinkt lekker:
marshmallow fluff
ah excellent cashewnoot pindakaas
ovomaltine crunchy
anijshagel
peter pan creamy
intens pure hagelslag/vlokken
ah excellent belgische pure chocolade hagelslag
de Ruijter special koffie-puur
ah excellent praline hazelnootpasta
------------------------
suikerbrood
puddingbroodje = zacht broodje met banketbakkersroom. 