Briefkaarten opbergen

Hoi allemaal!

Op aanraden van docenten leer ik nu door middel van ‘briefkaarten’. Ik schrijf bijvoorbeeld een vraag op de voorkant en op de achterkant het antwoord. Ontzettend fijne methode, ik weet alles meteen drie keer beter. Voorheen maakte ik altijd samenvattingen die ik per vak opborg in een soort dossiermap. Nu zijn die kaartjes klein en dik, en weet ik niet hoe ik die goed moet opbergen. Voor een hoofdstuk biologie heb ik ongeveer 60-80 kaartjes, wat er uiteindelijk voor zorgt dat die dossiermap niet meer dicht gaat. Weet iemand hoe ik het beste die briefkaarten kan opbergen? Ik rangschik ze op vak en heb 7 vakken in totaal.

Bedankt alvast!

Kun je het niet in een bak opbergen. Een soort besteklade ofzo die je in een kast kan zetten en waar je de kaartjes dan in stopt (met de vragen naar voren/achter gericht zeg maar) en eventueel dat je dan een extra kaartje maakt met een tabje eraan waar je het vak op zet. En desnoods pak je meerdere van dit soort bakjes.
Maar weet niet hoe groot de kaartjes zijn. Ik ging ff uit van visitekaartjes grootte
Of. Eventueel extra dossiermappen aanschaffen die je al gebruikt, zodat je meer ruimte hebt.

Het zijn helaas geen visitekaartjes, het zijn kaarten die groter zijn dan de gemiddelde hand dus het neemt behoorlijk wat ruimte in, ook qua dikte… Toch bedankt!

Schoenendozen? En dan tabkaartjes ertussen met wat wat is