Brazilian wax

Hooi meiden,
Ik heb een beetje een vreemde (en genante) vraag…
Ik denk er over na om een brazilian wax te laten doen,
maar ik durf eigenlijk helemaal niet.
Ik vroeg me af of hier meiden waren die het ook wel eens hebben laten doen, en hoe het ging.
Want waar ik het meest tegen op zie is nog in me blote poes om een bank te moeten liggen. (ik ben van mezelf erg verlegen, en vertel ook bijna niks over mezelf, dus dan is dit wel heftig)
Is het echt heel erg, en wat vonden jullie ervan,
en wat vonden jullie van de pijn.
Maar het meeste hoe gaat zoiets.
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

Als je het vreemd vind voor de medewerkers dan hoeft dat echt niet want zei zijn natuurlijk al heel wat ‘kruizen’ gewent!

Misschien kun je even googelen ofzo voor wat tips of hoe zo’n afspraak gaat.

Dat is net zoiets als niet naar de dokter durven. Het is gewoon routine voor die mensen. Als je het wil, gewoon doen.

Voor jouw part ga je in een andere stad, niemand die je kent.

Het is gewoon het werk van die mensen. Zij kijken nergens meer van op hoor. Hoe gaat zoiets? Nou meestal brengen ze je eerst naar de kamer. Dan gaat die vrouw weg en mag jij je in alle rust uitkleden en alvast op het bed gaan liggen. Dan komt ze terug en gaat het waxen beginnen. Eerst wat poeder enzo erover, dan een plak warme hars en als die hard is dan trekt ze hem eraf. Het doet niet zoveel pijn, het gaat er in 1 ruk af, dan drukt ze even op je huid en als ze haar hand eraf haalt dan voel je het al niet meer.

Ikzelf ga ik een salon voor alleen vrouwen en waar ze gespecialiseerd zijn in de brazilian. Misschien moet je op zoek naar zoiets? Dan voel je je misschien wat meer op je gemak.

Ik zal je vertellen dat die mensen daar niet meer naar kijken. Zelf heb ik in verzorgingshuizen en ziekenhuizen gewerkt waarbij ik dus oudere mensen geheel moest wassen. De eerste keren kon dit wat onwennig zijn, maar na een paar mensen gewassen te hebben bekeek ik niet elk ‘kruis’ uitgebreid hoor.

Die werknemers doen hun werk zonder zich bewust te richten op hoe jouw poes eruit ziet haha. Don’t worry en misschien is de eerste keer wat onwennig; de volgende keren zullen zeker soepeler verlopen!

Heel erg bedankt voor de reactie’s!

En nog een vraagje, moet je nog hele genante pose’s aannemen?

Ben er echt bang voor!

En moet je nog een bepaalde leeftijd hebben hiervoor?

Lees dit even! Zij legt goed uit hoe het allemaal in z’n werk gaat.
http://www.beautygloss.nl/2012/03/29/brazillian-wax-bij-delete-in-amsterdam/

Haha sorry hoor, maar ze gaat je schaamstreek waxen, dan zul je sowieso je benen moeten spreiden ja. Maar die mensen die dat doen zijn dat gewend en de volgende klanten zullen echt niet op een stoeltje naast jou zitten te wachten en naar je zitten kijken.

Daar ook hele,
ik snap dat het niet niet genant kan, maar je hebt ook dat in verschillende graden.

Ik vond het heel fijn dat ze naast je staat en niet recht je…je weet wel in kijkt! En je ligt gewoon in de kikkerpositie, dus je benen wel uit elkaar maar niet vol gespreid. Toen ze de achterkant moest doen, moest ik op mijn buik liggen en met mijn handen mijn billen spreiden/van elkaar houden. Dat vond i alleen een klein beetje awkward, maar zij deed er zo normaal over dat ik het heel snel ook normaal vond. ( dat deed trouwens echt geen pijn!) maar op je venusheuvel…wauw!!! Dat voel je behoorlijk hahaha jemig. Maar zodra ze de wax eraf heeft getrokken doet het echt max 3 sec pijn daarna is het over. En omdat niet alle haren gelijk groeien had ik om mijn venusheuvel flink wat haartjes die te kort en te sterk (wasmijn eerste keer waxen) waren dus de wax kreeg die niet te pakken. Deze haartjes waren nog geen milimeter, maar deze heeft ze 1 voor 1 met een pincet gepakt! Dat was wel onprettig soms maar hallo? Vet grondig! Plus dat ze alles uitlegde wat ze deed en gezellig kletste was het echt een super ervaring!