Bonte Avond Ideeen

Haai ! Uuhm ik moet over 2 weken met de bonteavond in onze feesttent iets leuks doen. Het moet niet te sirieus zijn, bijvoorbeeld zo´n heel fout nummer wat iedereen kent maar waar je wel wat leuks op kan doen. Ook willen we eens dans ofzo, geen act. Heeft iemand een leuk idee?

(Kabout Plop en K3 kan natuurlijk altijd nog, maar iets origineels is ook wel een keer leuk)

Sorry als hier al iets over gemaakt is, maar ik heb er niet veel over gevonden!

Optredens, dat deden wij vroeger (ja, ook de ouderen rond de 50 deden mee!)

Je kan iedereen een onderwerp laten ‘trekken’ en dan moet een stukje verzonnen worden. Zoals ‘stofzuiger’, ‘hagelbui’ of ‘te laat bibliotheekboek’.
Het is wel leuker als iedereen in groepen gedeeld wordt.

Wij kregen een briefje en daar stond op rockmuziek maar het kan ook bejaarden etc zijn en dan moest je op die manier ‘‘altijd is kortjakje ziek’’ zingen.
Je kunt ook een groepje pakken, zitten, panty over het hoofd en ze keihard een liedje laten zingen. En dan moet je tegelijk de panty er afhalen.

Wij hebben 2 jaar terug liedjes uitgebeeld, moest publiek raden en daarna het liedje afspelen en dansen. Wij deden toen met kedeng kedeng, cowboys en indianen, bloed zweet en tranen en nog 1…

Chocolate song? http://www.youtube.com/watch?v=5C24Grhhfy0

Meisjes tegen de jongens net als dat programma. Alleen degene die het moet uitbeelden dan een hoofdtelefoon opzetten, want iedereen oorbeschermers op is wel veel XD

Het vliegerlied, http://www.youtube.com/watch?v=Mxhr6oOPnh8

of de tien kaboutertjes, ik ga even het liedje voor je zoeken.

http://www.youtube.com/watch?v=EVpeHlF3_x0

Deze. je kan met een groepje vrienden er echt een dolkomische act van maken :’) mijn broertje deed deze ook op een bonte avond. ze hadden zich helemaal blauw gesminkt met ontbloot bovenlijf en een rode short en een rood mutsje. en de rest was blauw! inclusief haar. ik heb nog nooit zo gelachen :slightly_smiling_face:

Ik ging met een paar vriendinnen een soort tv kantine nadoen. Met Kim Holland, haar ‘tweelingzus’, Char haha was heel erg grappig. En we gingen ook een keer dat programma Zaai nadoen haha. Was heel erg leuk.

Hahaha geweldig, dit draaien ze hier in mijn woonplaats altijd.

the bananas - touwtje springen