Boekverslag Nederlands

Ik moet voor Nederlands dus een boek schrijven maar ik heb geen idee welk boek ik moet kiezen? Weten jullie nog een leuk boek?

Dankje

Bedoel je dat je een boek moet lezen? :’)

OT; zoekfunctie

Wat versta jij onder ‘een leuk boek’

een avontuurlijk of een meisjesboek

Die nacht aan het meer - Deirdre Purcell

Op een stralende zomerdag is Rose O’Beirne Moffat met haar honden aan het wandelen over het uitgestrekte landgoed van haar vader. Het is de dag voor haar zestiende verjaardag, de dag dat ze John Flynn, de leuke jongen van het poortwachtershuis, ontmoet. John leert haar vissen, en daarna kust hij haar.
Enkele maanden later emigreert John door armoede gedwongen naar Canada, treurend om het beeldschone meisje dat hij in Ierland moet achterlaten. John weet niet dat hun enige gestolen liefdesnacht tragische gevolgen heeft voor Rose. Zwanger, vernederd en afgewezen door haar moeder, resten haar slechts bitterzoete herinneringen aan haar eerste liefde.

Op weg naar Canada ontmoet John de onstuimige Karen Larsen. Zij weet John te verleiden en krijgt ook een kind van hem.

Door een wrede speling van het lot ontmoeten de twee liefdeskinderen elkaar jaren later in Ierland. Onbewust van het feit dat zij dezelfde vader hebben, geven zij toe aan een fatale aantrekkingskracht.

http://www.lekkerboek.nl/…irdre-purcell-p-8918.html

Super mooi! Met plezier gelezen en in 4 dagen uit!

hot or not - carry slee
of boeken van pretty little liars ?

Ik lees nu knielen op een bed violen, dat is een erg goed boek. Het is alleen wel moeilijk lezen, met moeilijk taalgebruik. Maar het is opzich wel te doen, vind ik.

in welke klas zit je?

Hier zijn al wat topics over!
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/leuke-boeken-79030.msg2233309.html#msg2233309

Volgende keer dus even iets meer research doen en de zoekfunctie gebruiken! :slightly_smiling_face: