blokker gitaar

Heey,
Ik wil misschien mezelf gitaar gaan leren spelen. Om te kijken of het wel leuk vind wil ik eerst de gitaar van de blokker kopen, omdat ik het niet leuk vind om 100-150 euro te verspillen aan een gitaar terwijl ik het misschien niet eens leuk vind.

Nou is mijn vraag aan jullie: Is het een leuke gitaart om te kijken of het wat voor me is? Ik begrijp dat het een bagger ding is, en als ik het wel echt leuk blijk te vinden ga ik wel sparen voor een betere, maar dit is alleen om te proberen.
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen,
xx

Ik zou het gewoon doen. Je gitaarkunsten klinken in het begin toch niet.

haha oke dankje^^

Als het maar om te proberen is… waarom niet? :slightly_smiling_face: Anders koop je misschien een hele dure gitaar maar vind je er niets aan… Dat is alleen maar weggegooid geld.

Denk dat ie opzich prima is, hoewel je misschien wel even een gitaarspelende vriendin moet vragen om m ff te stemmen.

ik zou m kopen! in het begin heb je daar toch nog niet zoveel verstand van en lukt het toch nog niet zo heel goed. als je dan beter wordt kun je altijd nog een goede gitaar kopen (:

oke, bedankt allemaal. Ik ga m denk ik morgen gelijk eventjes halen^^

Zijn opzich prima gitaren hoor (: Geluid is niet optimaal maar kan je prima mee beginnen. Alleen ze worden snel vals en als je de snaren vervangt gaat de spanning er eerder vanaf enzo ;p. Dus je moet wel een stemapparaatje hebben eigenlijk.