Blog

Ik was laatst bezig met het bouwen van een blog en hij is af. Maar nu heb ik een soort van angst om het online te plaatsen.
Gewoon voor de manier hoe mensen zullen reageren als ze me site zien, hebben jullie dat ook?
Ik wil het helemaal tegen bijna niemand vertellen, want dan zal ik me blog minder persoolijk houden denk ik. En als ik het niet vertel durf ik weer geen foto’s te maken. Uit angst dat ik iemand bijvoorbeeld een vriend tegen kom en dat hij dan zegt van: wtf ik zag website van jou??
Ik weet het ook niet waarom en het klinkt vast stom.
Hebben meer mensen hier last van?

Nouja, nee. Ik maak ook geen blog ofzo, maar anders zou ik het eigenlijk ook niet maken, als ik daar bang voor was.

Waarom maak je dan überhaupt een blog aan? Omdat dit cool is?

Als je bang bent voor kritiek moet je geen blog gaan maken.
En alsof die vriend dat zou zeggen…

Tuurlijk niet, het was misschien fout om er niet bij te zetten dat ik het al tijden wil gewoon een website, al vanaf ik negen ben want toen leerde ik werken met html.
Hoezo zou ik het willen doen omdat het cool is als ik het niemand die ik ken wil laten zien? Onlogisch toch?

Omdat iedereen er een aanmaakt. Het lijkt wel alsof je niet hip bent als je geen blog of website hebt, dan doel ik niet persoonlijk op jou (maar algemeen). En html is sowieso verouderd. Ik denk niet dat je met een verouderde htmlkennis nu nog een goed uitziende website kan maken. Er wordt vaak onderschat hoe moeilijk het is om een website draaiende te houden…

Dat wel want hij is al af, alleen nog een hosting om het online te zetten. En ik heb nu html opgenoemd maar ik kan ook werken met css enzo.

Oh, dan is het goed :slightly_smiling_face:

Ik zou hem gewoon lekker online plaatsen, en het dan niet tegen mensen zeggen die je kent als je dat liever niet hebt, maar delen met ‘onbekenden’ of gewoon wij van girlscene, dan is het denk ik toch minder eng.
Succes :slightly_smiling_face:

& post je blog hier is als tie online is? dan neem ik een kijkje en geef ik eerlijk mijn mening goed?