Blog

Hey,

Ik vind het blog-tekstvak (waar je moet typen) heel irritant. Je kan er moeilijk typen en het is een hele rare tekstvak. Ook heb ik nu al 3x gehad dat ik een blog aan het schrijven was, wat ik net dus ook had, ik had een best lange, maar dat mijn blog toen weg was toen ik op 1 verkeerd knopje klikte. Verander dit please! Ik vind het zoo irritant en moet elke keer opnieuw beginnen aan m’n blog. Ik was net zo blij dat ik hem eindelijk af had… :dry:
xxx

Welk verkeerd knopje is dat dan, en wat is er zo irritant aan het tekstvakje? Misschien ligt het aan je browser dat de layout anders is ofzo?
Het forum/de moderators kunnen hier weinig mee, dus als je écht vindt dat er iets flink mis is met het maken van de blog kun je mailen naar danique@girlscene.nl :slightly_smiling_face:

Jaa, het is moeilijk uit te leggen maar als ik een blog typ, het tekstvakje heel klein en er zijn weer verschillende vakken in dat tekstvak… (ik weet het ik leg het moeilijk uit…) En ik klikte op de algemene voorwaarden (perongeluk) en kwam toen op een ander venster, en toen ik terug klikte was mijn hele verhaal weg… :frowning_face: maar ik zal het anders doorgeven maar als niemand anders er last van heeft, dan ligt het wel aan mij! hahaha maar alsnog bedankt! xx

Ik heb het ook haha, best vervelend moet ik zeggen

Mail vooral Danique even, want wij (moderators) kunnen hier helaas helemaal niks aan doen :slightly_smiling_face: volgende keer kan dit in het algemene vragentopic: http://forum.girlscene.nl/forum/over-girlscene/alles-wat-je-moet-weten-girlscene-ook-voor-vragen-lees-wel-de-beginpost-248737.0.html