Blog

hee iedereenx
ik dus al een tijdje een blog maar hij wordt niet zoveel bezocht :s ik heb ook geen ideeen meer wat ik er op kan zetten.
dus heeft misschien iemand een deelonderwerp of hoe ik me blog bekender kan maken?
oja me blog gaat over beauty and fashion
liefss mij

Reclame topics mogen niet.
Hier is een algemeen topic voor:
http://forum.girlscene.nl/forum/media-film-muziek/post-je-site-enof-blog-5-238452.0.html

Ik moet zeggen dat ik er ook niet zoveel aan vind. Het ziet er onprofessioneel uit, het lettertype leest niet fijn, je schrijfstijl is niet al te best; als je puntsgewijs iets wil vertellen gebruik je een hoofdletter aan het begin van de zin, je zegt ‘ik wou’ in plaats van ‘ik wilde’, en bij ‘nagelslakken’ denk ik aan nagel-slakken.
Ik zou eerst eens gaan kijken hoe de lay-out is van blogs die veel bezocht worden, en kijken wat je aan je eigen blog kan veranderen. Een duidelijk menu, een mooie header, overzichtelijke navigatie en een standaard lettertype dat makkelijk leest etc. Aan je schrijfstijl kun je werken natuurlijk. Maar zoals je blog nu is, is die nog zeker niet ‘af’ :slightly_smiling_face:

bedankt voor je reactie!
hier heb ik zeker wat aan!

liefs

Fijn dat je het zo opvat! Ik heb het namelijk best lullig neergezet enzo, maar ik wilde gewoon wat tips geven…dacht al helemaal dat je in de verdediging zou schieten en van ‘het is mijn blog dus ik doe wat ik zelf wil’ enzo… pfff :cold_sweat:

Succes! xxx

Dit, dus slotje.