bloemenrok h&m

http://files.hm.com/media/products/805/DXL805_74620_44017_51_0594.jpg

deze rok heb ik besteld bij H&M!
Ik ben totaaaal geen bloemenmeisje, maar omdat ik bloemetjes bij andere meisjes (op internet vaak) altijd zo gaaf vind heb ik hem besteld.
Maar ik weet niet goed wat ik erbij aan kan! Wie heeft tips? ^^
xoxo

ik vind hem heeeul mooi!

ehm gewoon zwart enzo? x]

Ooh, die is leuk!

Inderdaad met zwart en een leuke ketting ofzo. Dat rokje zelf trekt dan alle aandacht

Superleuke rok! Combineer hem met bv. een zwart truitje, panty en bruine laarzen.

Zwart shirtje, zwarte maillot, ballerina’s/hakken met kleur van die rok erin.

En een dun armbandje (goud oid)

Die wil ik ook!
Ik zou hem combineren met een zwart of wit of gekleurd shirtje (wel een kleur die in het rokje voorkomt…), of met dat ene shirtje met die strik waarmee die op h&m.com gecombineerd staat. Verder een vestje erover, heel simpel, zwart of grijs ofzo, zwarte panty en lage schoentjes.

Met:
-zwarte panty (met voet), zwarte kol en die dan in je rok doen, je kan dan zwarte pumps erbij dragen of pumps in de kleur van je rok, als je durft :wink:

Ben je lang?

  • zwarte legging, hoge kneeboots zwart, zwart topje met daarom vestje in de kleur van je jurkje. Dan zou ik de rok wel ‘gewoon’ dragen zodat je vestje en shirtje over je rok vallen (niet zoals hierboven zeg maar :wink:)

Succes!
Ps… maak even een foto van hoe je m gaat dragen ? :wink:

Erg leuk!
En luister maar naar de adviezen boven mij, want ik draag nooit zulke dingen, weet ook niet zo goed hoe je zoiets combineert :grin:

Zwarte tailleriem, grijs of zwarte (simpele) t-shirt, cardigan, zwarte legging en van schoenen kan je zowat alles doen (: En natuurlijk ook leuke accesoires.
Het is een mooie rok (:

thanks voor alle tips! de meeste zeggen dus gewoon zwart haha. lekker makkelijk. bijna niemand zegt wit maar dat lijkt me ook wel leuk…
we’ll see, ik krijg hem half januari geloof ik!

Wit in de zomer, zwart in de winter :stuck_out_tongue: ?

Ik heb zoiets in het blauw. Ik draag hem meestal met een zwart tshirt erin en een zwarte panty en dan mn allstars [ al passen die er niet bij vanwege de vaalheid]. Dus het kan heel simpel. En in de zomer draag ik hem hetzelfde alleen dan zonder panty

ik heb zoeen van vorig jaar alleen dan met iets andere bloemen en kleur, ik draag die in de zomer gewoon met een zwart topje erin en een leuke ketting erop en als het wat kouder is met een zwarte cardigan eroverheen, want die rok zelf is al opvallend genoeg

Zwart/wit hemdje met een lange ketting en verder nog leuke sieraden erbij! :grinning:

voor de zomer: zwart/wit dun loszittend hemdje en bruine platte gladiatorsandaaltjes. En dan met losse haren. Ik vind het echt een leuk rokje! Als ik 'm heb wil ik hem zo combineren :slightly_smiling_face:

Oh wat een leuk rokje, al zou ik ‘m zelf niet durven dragen :’)

Maar idd, gewoon simpel houden (zwart/wit effen shirtje met een lange ketting ofzo).

die vind ik wel goed [x

winter;

Zwart shirtje - zwarte maillot/panty - High heels - Dunne, gouden armbandjes.

Ik zou er een witte singlet in de rok doen en dan zwarte ballerina’s eronder. En een (zwarte of een kleur die erbij past) blazer/bolero als het wat kouder is en een zwarte maillot of panty. Misschien dat een zwarte riem er mooi bij staat, maar dan wel zonder de blazer. Maar wat misschien ook mooi zou kunnen zijn een heel basic grijs vestje in plaats van een blazer of bolero.

Voorbeelden (het zijn dan wel niet dezelfde rokjes als jouw rokje, maar kan volgens mij ook prima met jouw rokje ! Dus je moet maar ff inbeelden dat het jou rokje is.):

http://www.fashiongrail.com/wp-content/uploads/2009/03/flotabber.jpg

http://img2.timeinc.net/people/i/2008/stylewatch/youasked/080811/lauren_conrad.jpg
Slippers passen er denk ik ook wel onder, maar dan wel mooie slippers niet van die badslippers ofso :stuck_out_tongue:

http://www.owlslab.com/blog/wp-content/uploads/2008/10/lauren-conrad.jpg

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2008/08/lauren-conrad-pleated-poof.jpg

http://www.geekpurses.com/wp-content/uploads/2009/07/lauren-conrad-marc-by-marc-jacobs-handbag.jpg

Sorry als je niet van Lauren Conrad houdt, maar ik ze draagt best wel veel rokjes kom ik nu achter, en dan moet je niet alleen kijken naar wat voor topje ze op draagt, maar naar de schoenen en tassen! Hopelijk heb ik je een beetje geholpen :relieved:

Xx