bloem oorbellen gtst voor koninginnedag!!

Hallo meiden!

Wat vinden jullie van de bekende bloem oorbel uit GTST gemaakt door gigi en marly??
Ik vind ze super!
Ging op zoek naar deze oorbellen maar vond ze erg duur. de originele van gigi en marly zijn tussen de 25 en 75 euro! belachelijk duur toch?! Ik dacht dit moet anders kunnen… ging op zoek naar meiden die ze zelf maken. Alsnog lag de prijs voor die ene oorbel rond de 8 euro exclusief verzendkosten. nog steeds te duur vond ik. Ik dacht, wat zij kunnen, kan ik ook!

Ik besloot ze zelf te maken… Na enige tijd afkijken bij anderen, heb ik een poging gewaagd. Ik besloot de oorbel te maken speciaal voor koninginnedag 2011. Ik verkoop deze voor 5 euro inclusief verzendkosten. Wil je een kijkje nemen? kijk dan even op: http://link.marktplaats.nl/441348643

Het is heel leuk om te maken en mijn innerlijke crea bea komt hierbij dan ook goed naar buiten! wel is het materiaal erg duur maar dat geeft niet. maakt iemand anders ook deze oorbellen? en hebben jullie nog leuke ideeën of foto’s?! post it !!

Groetjes Daniëlle :wave:

Kan je dit niet beter in het verkoop topic neerzetten
Anders vind ik dat je even foto’s erbij moet zetten.

(sowieso vind ik die dingen lelijk hoor, maar dat is mijn mening xD)

ik zou ze niet kopen voor 5 euro

ik zou er zelf geen kopen, maar wel vet leuk bedacht!

Verkoop hoort in het verkoopsubforum en je mag niet zomaar je marktplaatslink dumpen. Je moet de oorbellen hier verkopen (dus hier foto’s en info plaatsen).