Blauwe shampoo en bruin haar?

Ik heb maanden geleden (eind september) bij de kapper nog eens mijn haar laten verven. Ik had toen donkerblond haar met een warme toon erin(geverfd) en wou het in mijn natuurlijke haarkleur (lichtbruin) verven zonder de warme toon.
Nu, ze zeiden zoiets dat het onmogelijk was om mijn haarkleur lichtbruin te verven omdat het nooit helemaal egaal ging zijn. Ik kwam er buiten met heel donkerbruin haar!!!
Echt lelijk, maar omdat mijn haar al zo beschadigd was van het vele verven heb ik het niet terug geverfd en gewoon heel veel gewassen. Na 2 maand was het alweer vervaagd naar een mediumbruin. Goed dat het lichter was geworden maar de rode tint van mijn vorige donkerblonde haar komt er sterk in voor.

Ik heb de voorbije maanden haarspoelingen gebruikt om die rode tint tegen te gaan, ook al ben ik niet zo voor donker haar bij mezelf. Ik wou mijn haar niet beschadigen door het nog eens echt te gaan moeten verven.

Nu ik heb al 2 maand geen spoeling meer gebruikt en nu zit ik hier met bruin haar met een rodere schijn, waar ik me absoluut niet comfortabel in voel.

Het allerliefst zou ik het gewoon terug willen laten verven bij de kapper (beetje lichter en zonder rode schijn) , maar ik ben gewoon bang dat de kapper weer zo’n blunder met ga uithalen en me gewoon niet geven wat ik wil + ik ben bang voor beschadiging voor mijn haar aangezien ik het een heel klein beetje lichter wil.

Daarom; denken jullie dat een blauwe shampoo helpt met een rossere schijn eruit te halen? Het moet er niet volledig uit, maar dat het wat minder opvalt zeg maar?

Misschien langs de Kinki kapper? Die zijn (volgens mij) gespecialiseerd in verven. :slight_smile:

Is kinki kappers niet eerder gespecialiseerd in specialere kleuren zoals rood, groen, wit,…?
Want ik wil een heel normale kleur, haha :wink:

Ik zou toch naar de kapper gaan en uitleggen hoe en wat, vaak hebben ze dan meer begrip en doen ze naar mijn idee ook meer hun best. En zo nu en dan een goed maskertje erin gooien doet wonderen.

Je moet astint erin gooien om het rode op te heffen. Blauwe shampoo (volgens mij is dat zilvershampoo) haalt gele gloed uit het haar.

http://2.bp.blogspot.com/_Qv1HjNlNY2U/TA80J531M5I/AAAAAAAAAQU/SqHHqTbWcY8/s640/miranda-kerr1.jpg

Mijn haar is nu zoiets ^^

En ik wil het zo:

http://i44.tinypic.com/ev28sx.jpg

Niet zo superveel verschil, ik wil het subtiel houden.
Maar zou dit lukken?

Ik zie serieus geen verschil.

Ja het hangt ook wat af van belichting en alles, maar ik wil een subtiel verschil , gewoon dat de warmere schijn wat minder is en iets lichter…

En anti-roosshampoo, zou dat niet misschien helpen?

Die tweede foto is juist rood?