blauw shortje..

haihai,
ik had laatst bij de primark een shortje gekocht…
alleen ik weet niet zo goed hoe ik het moet combineren…
ik twijfel of dit kan…


http://img199.imageshack.us/img199/6463/200905214.th.jpg


http://img199.imageshack.us/img199/2830/200905215.th.jpg

klik voor groter
ik weet niet…
dat shirtje lijkt niet mooi bij het shortje…
al is het shortje tussen de blauwe strepen wel wittig zeg maar…

wat vinden jullie =)?
en zou ik dit morgen met m’n verjaardag aan kunnen?
alvast

Ik vind het niet zo’n succes. Dat blauwe vestje vind ik er niet zo leuk bij staan. Misschien een wit t-shirt met lange mouwen ofzo en een leuke ketting?

Ik vind het blauwe vestje en de zwarte panty niet zo leuk.

het is een (marine, donker) blauwe panty alleen zie je niet zo heel goed op de foto…

In de zomer is het leuk zonder panty en wat roodbruin leren slippers of sandaaltjes met gespen. Ik zou het witte en het korte blauwe vestje vervangen door een navy blue (of wit) t-shirt met v-hals en het verder afmaken met wat gouden en houten sieraden (lange gouden ketting met wat hout, wat armbandjes). En om het niet al te blauw te laten lijken, er een roodbruin leren tasje bij doen.

En voor nu, wit t-shirt maar niet in je short stoppen en het blauwe vestje vervangen door een navy blue vestje opengeslagen en mouwen wat opgerold (misschien heeft Zara die nog) en dan zou je panty aan kunnen houden met verder nog wat gouden en houten sieraden.

up!

ja!
en die panty uit.
en leuke slippertjes, balerina’s of (slee)hakken eronder.

dat shirt in combinatie met het blauwe short is leuk maar de rest niet. Doe daarom een witte (lange) broek aan met witte en blauwe accessoires of een blauwe (die een beetje lijkt op de kleur van dat short maar een gewone (donkere) spijkerbroek kan inpricipe ook) en maak dan gebruik van alleen maar witte accessoires suc6!