BitterSale! Jurkjes en Dr. Martens!

Ik heb mijn kast uitgemest en een aantal verdrietige items gevonden die nooit gedragen worden. Ze zijn dan ook op zoek naar een ander baasje. U mag vrij bieden op de items. In principe kunnen de items wel los in een gewone envelop (behalve het jasje), dus de verzendkosten blijven vrij beperkt.

Jurkje, maat L (40/42). Nieuwprijs €40. Fancy jurkje, komt bij mij tot net boven de knie (ik ben 1.71m). Sluit mooi aan. Gaat weg omdat ik flink af ben gevallen. Spijt me wel, hij is weinig gedragen en ik vind 'm zo cool :grinning:

http://i49.tinypic.com/2i6nnms.jpg

http://i46.tinypic.com/154h950.jpg

http://i50.tinypic.com/343hqbb.jpg

Stoer feestjurkje, maat L! Het jurkje is slechts één avond gedragen, dus zo goed als nieuw! De voorkant van het jurkje is hoog. Het jurkje heeft een lage/open rug, met een dun bandje tussen de schouders zodat het jurkje perfect op zijn plaats blijft. De mouwen van het jurkje zijn lang. Op de foto heb ik de mouwen echter omhoog gedaan (het jurkje heeft overigens geen rimpels… Hij is nog niet gestreken :slightly_smiling_face: ). Op de schouders zijn mooie franjes met kraaltjes bevestigd, zodat het jurkje op een subtiele manier een echte eyecatcher is. Perfect voor de feestdagen!

http://i47.tinypic.com/2rgc8bo.jpg

http://i49.tinypic.com/295quc9.jpg

http://i48.tinypic.com/25hol6h.jpg

http://i47.tinypic.com/35idijs.jpg

Dr. Martens, 14 gaats, maat 39-39.5. In de schoen staat maat 40, maar ze vallen helaas kleiner. Dat is ook de reden van verkoop, ze zijn me echt te klein. Buiten de ‘looprimpels’ die Docs altijd hebben zijn er geen gebruikerssporen op de schoenen te vinden, ze zijn zo goed als nieuw :slightly_smiling_face:

http://i48.tinypic.com/1zve97d.jpg

http://i48.tinypic.com/15f27hh.jpg

High waist shorts van H&M, maat 38. Deze heb ik nog nooit gedragen, echt nieuw dus (zonder kaartje)! Gaat wel omdat het eigenlijk toch niet mijn smaak is. Er zitten stoere ritsjes aan de voorkant. Aan de zijkant zit een blinde rits. Mag weg voor een zacht prijsje!

http://i50.tinypic.com/1z176ah.jpg

http://i49.tinypic.com/20ppxrt.jpg

Update: meer schoenen! Yeay! Dit paar Dr. Martens mag ook vertrekken aangezien ze maar in de kast staan te verstoffen. Donkerblauwe Docs in maat 40. Niet veel gedragen. Behalve een enkele kleine krasjes op de neus vertonen ze vrijwel geen gebruikssporen. Who wants?

http://i50.tinypic.com/2vsjnkk.jpg

Wil je de jeansshort miss ruilen en anders wat is de richtprijs. :slightly_smiling_face:

Nee, ruilen wil ik liever niet. Richtprijs… Euh. ¤5?

Ik heb je genote :slightly_smiling_face:

http://verkopers.marktplaats.nl/12870815 iemand interesse?

Ey, doe eens niet :stuck_out_tongue:

Up!

Hup, up!

Up, I added stuff!

Up :slightly_smiling_face:

Up! Nieuw!

de doc. martens zijn vast te duur voor mij :slightly_smiling_face:

upje dusssss

uppie voor jou!

upjes terug zijn welkom :slightly_smiling_face: