Biscuit

5 eieren
150 gr. suiker
125 gr. bloem
25 gr. maizena
zakje vanillesuiker
zout

Kan ik daarbij gewoon euroshopper tarwebloem voor gebruiken ?

En op een site staat dat ik de bloem en maizena erdoor heen moet spatelen maar op een andere staat weer dat ik alle ingredienten meteen bij elkaar moet doen en dan 10min op de hoogste stand moet mixen.
Dus welke moet ik doen ?

Ik denk dat je geen verschil zult proeven.

Je kan gewoon euroshopper gebruiken.
En je moet niet dat recept nemen van het spatelen. Biscuit moet je sowieso minimaal 10 minuten mixen( het liefst nóg langer)

Klop tot de suiker volledig is opgelost en er een dikke, lichte en schuimige massa is ontstaan; klop zeker 10 minuten! Mix je met een keukenmachine, leg de eieren dan vooraf in warm water.
Schep de gezeefde bloem, de maizena en het zout er voorzichtig door; niet mixen maar spatelen!

Moet ik het dan wel of niet spatelen ?

Ik heb trouwens een oven die met cijfers gaat en niet met graden ben de naam kwijt van zo’n oven.
Maar op welke cijfer moet ik het zetten het gaat van 1 t/m 9