Bikinilijn scheren

Hoi!

Ik had even een vraagje…
Als ik mijn bikinilijn geschoren heb is het een dag gewoon fijn glad en daarna stoppeltjes, als ik dan bij mijn vriend blijf slapen, soms voor meerdere nachten achter elkaar, wil ik het liefste dat het elke dag glad is geschoren. Maar na 1 dag zijn er hele kleine stoppeltjes en dan is het moeilijk om het weer perfect glad te krijgen en vaak is dat voor je huid ook teveel gevraagd.

Hoe doen jullie dit? Hebben jullie tips om het meerdere dagen achter elkaar daar glad te krijgen en te houden? Bepaalde scheertechnieken of middeltjes of weet ik veel wat?!

(Mijn vriend vind het trouwens niet erg van die kleine stoppeltjes maar toch vind ik het zelf fijner om het dan alle dagen dat ik bij hem ben het glad te hebben daar)

Harsen?

Dat heb ik ook … het irriteert me :'D

Meee 2 hahaha

Standaard bij scheren. Gebruik iig scheerschuim, een schoon mesje en smeer daarna evt met babyolie. Als je die stoppels echt wil mijden dan moet je harsen.

Definitief ontharen? Ik werd ook helemaal gek van die rot stoppels. Ik heb 3 behandelingen gehad en moet er in totaal 5, maar wow wat ben ik blij dat ik mijn bikinilijn heb laten laseren. Hoef het nauwelijks meer te scheren en het is super glad. Ik betaal per behandeling 50 euro, om de twee maanden. Dus heel duur is het niet + het is je geld echt waard.

@COPYRIGHT_ Echt gewoon goed glad? Ook niet dat er een paar haartjes ‘vergeten’ worden ofzo?

Heb er ook al eens overnagedacht, vind het nog wel prijzig, maar dat verschilt denk ik ook per schoonheidsspecialiste… 5 behandelingen? Mijn vriendin in schoonheidsspecialiste en ik dacht dat zij het had van 15 behandelingen ofzo? Of dat zal ook wel weer per verschillen?!

@COPYRIGHT_ ik moest bij de laserbehandeling voor mijn oksels 8 behandelingen hebben en dan nog elk jaar 2…?

Je kunt ook epileren/harsen, maar damn dat doet pijn. En als je dat niet wilt zal je er mee moeten leven, zo’n ramp is het niet hoor