Bikini voor grote borsten

Ik ben al bij de H&M, Hunkemuller, Livera en bij sportwinkels wezen kijken en heb niks kunnen vinden. Ik heb nogal grote borsten.
Bij de H&M vallen ze erg klein uit. En bij de livera hebben ze het niet apart te koop bij ons in de woonplaats. Want ik moet maar een maatje 36 voor broekje. Terwijl ik cupmaat D nodig heb. Heeft iemand enig idee waar ik zou kunnen slagen? Niet te drukke print met bloemmetjes en al. En een beugel eronder. En ook een beetje betaalbaar…

Iig alvast bedankt! XXX

Ik heb precies hetzelfde probleem!!
Sorry ik kan je dus niet helpen, maar ik hoop wel dat iemand anders dat kan :slightly_smiling_face:
Ik wil iets dat mn borsten goed ondersteunt, maar het moet wel een bikini blijven… De meeste zien er echt belachelijk uit of lijken op een bh ofzo:P

nou D is niet zo groot toch? hunkemoller slaag ik altijd, ik heb C. en de h&m valt inderdaad klein, ik heb daar een D nodig dus voor jou gaat dat niet lukken, maar de hunkemoller heeft toch wel ‘grotere’ bikini’s? nu hebben ze zelfs overal van die bordjes hangen met biG cup, zelfs voor G cups dus. verder zou ik het niet weten waar je betaalbare bikini’s kan krijgen, wehkamp misschien?

http://www.hunkemoller.nl/badmode/bikinitops.html

:slightly_smiling_face:?

Ik heb ook wel hetzelfde probleem, maar ik heb tenminste nog een C/D. Mijn onderlichaam past ook gewoon in een maat 36, waar ze niet echt rekening mee houden.

Maar in sommige lingeriewinkels kan je ook wel bikini’s vinden waarvan je een aparte maat uit kan zoeken voor het topje en broekje, alleen zijn die niet altijd even leuk…

D is niet zo groot. Dat lukt bij Livera of Bonnie B wel.
Ik heb van broekje ook 34/36, maar van bovenstukje moet ik cup 75F/G hebben… Ik heb daarom dus ook nog geen mooie bikini voor dit jaar, en die van vorig jaar was crap. En het probleem is ook nog eens dat ik een jaren '50 stijl bikini wil…:sunglasses:

ik heb hetzelfde probleem, alleen heb ik nog meer, ik heb maatje 70F nodig. maatje onmogelijk dus haha
bij Asos.com hebben ze hele leuke, en dus ook in jou maat!
en je kan er gewoon je eigen maat (wel vertaald naar UKmaten uiteraard) bestellen, dan zit het meestal gewoon goed.
anders kan je nog even kijken op www.grote-cupmaten.nl alleen heeft deze niet zo veel bikini’s en is een stuk duurder dan asos.

same here …
ik heb supergrote borsten, maarmijn armpjes enderest maatje 36.

HEMA :slightly_smiling_face:

Heb ik ook. Ik slaag vaak bij de Bijenkorf, daar hebben ze verschillende merken dus dan kan je heel wat passen!

nou ik slaag altijd wel bij h&m! omdat ik de broekjes altijd los kan komen is dat geen probleem met mijn D cup…

Mja ik kan zelf ook niets vinden in f… Maar d hebben ze wel bij de hunkemoller!!

Ik heb het probleem dus ook, het is gewoon heel vervelend dat als je een groter topje moet hebben ook het broekje gelijk groter is als je een set koopt en meestal zijn de gene die je los kan kopen dan weer niet leuk ik had een hele leuke op asos gezien maarja zelfde probleem dus…

Hey! Ik heb hetzelfde als jij, ook een grote cupmaat maar een kleine maat in het bikinibroekje. Ik koop vaak bij Hunkemoller, omdat je daar de top en het broekje apart kan kopen. Sowieso vind ik een bikini daar kopen fijn omdat het een bh winkel is en er dus wel voor wordt gezorgd dat het een goede bikinitop is en ook de juiste maat (je kan er om advies vragen). Succes!

haha wat dacht je van mij dan?

ik heb voor mn broekje ook 36 , 38 gaat nog

maar ik heb cup E, dat kan je bijna nergens vinden… en dan moet ik het ook nog betalen van mn ¤35/mnd kleedgeld…

mission impossible, dat word dus een bikinitopje wat net zo goed een bh kan zijn :frowning_face:

meld het even als je een winkel gevonden hebt :wink:

Ik snap je probleem! ik zou adviseren om naar een goede lingerie zaak te gaan. Dus geen livera of hunkemoller maar een iets duurderdere/gespecialiseerde. Geloof het of niet maar daar slaag ik zelfs met mijn 70G & een broekje maat 38. Ik ben meestal met 70 euro klaar :wink: maar met een cup D zal het vast en zeker ook wel lukken onder de 50 euro :slightly_smiling_face:

Ik heb C. Ik vind het elk jaar een drama om een leuke bikini te vinden, die goed ondersteund en natuurlijk niet te duur is.
Ik zag pas wel een leuke bij de HEMA, zie de link: [url=http://www.hema.nl/nl-nl/winkel/dames/badmode/damesbikinibeugeltop-]http://www.hema.nl/nl-nl/...ode/damesbikinibeugeltop-/url.aspx.
Probleem is dat je niet kunt passen. Zouden ze gewoon hetzelfde vallen als de bh’s? Iemand ervaring?

Bij best veel online webshops kan je het broekje en topje los kopen? Vaak hebben ze wel zwarte, simpele bikini’s. Ik vind het wel stom dat als je een grote maat hebt, er bijna niks te vinden is, echt oneerlijk! Ik heb zelf A/B maar toch vind ik het sneu

volgens mij mag je het gewoon terugbrengen als je het niet past (je kan ook niet in de winkel passen dusja)
dat had ik tenminste met een bh.

ik heb precies hetzelfde probleem maar ik heb zelfs cup F
en zelfs ik heb leuke bikini’s gevonden.
bij de hunkemoller hebben ze zeker grotere maten, vraag even aan de verkoopsters om hulp: zij kunnen jou goeie bikini’s aanraden met een grotere maat.
daarnaast kun je bijv. bij wehkamp maar ook in andere webshops genoeg bikini’s bestellen in cup D.

succes (: