Bikini met string broekje

Hee allemaal,

Ik ben 17 en ga heel veel om met 2 vriendinnen van mij die beide 19 zijn. Zij dragen allebei sinds vorig jaar bikini’s met een string broekje.

Ik moet zeggen dat ik dit heel erg mooi vind staan, en ik overweeg om dit jaar ook voor het eerst zo’n bikini te gaan halen.

Het enige probleem voor mij is dat ik nog wat onzeker ben, en bij de plek waar wij in de zomer altijd zonnen, zijn heel weinig meiden van onze leeftijden die zulke bikini’s dragen. Een vriendin van mij zei dat we misschien ook eerst wat andere zwemplassen kunnen bezoeken, waar meer meiden zulke bikini’s dragen en waar het wat drukker is, zodat we niet meer de enige zijn en wat minder opvallen.

Ik heb de volgende vragen voor jullie:
Wat vinden jullie van zulke bikini’s?
Dragen jullie wel eens zulke bikini’s?
Welke zwemplas gaan jullie altijd naar toe?

Het liefste gaan wij niet naar een strand aan de Noordzee, maar gewoon een leuke zwemplas waar genoeg jongeren komen en waar wij niet de enige zijn in zo’n bikini :slight_smile:

1 like

Ik denk dat het even wennen is. Je moet je er zelf wel zeker in voelen.
Ik zou het nooit dragen, ik vind het zelf iets te bloot. Maar ik vind strings ook niet fijn

hey!
zelf draag ik het niet, liever een iets hoger uitgesneden brazilian model. ik vind een string bikini te bloot en heb er helaas niet de billen voor. ik zou het alleen doen als ik me er fijn bij voel, niet alleen omdat mijn vriendinnen het dragen! liefs

Hee! Dank jullie wel voor jullie reacties! Ik weet dus niet of ik me er fijn in voel, daarom wil ik het heel graag een keer ervaren.

Weten jullie een plek waar ik dit het beste uit kan proberen?

nog los van dat de winkels dicht zijn natuurlijk nu, zou ik sowieso thuis bestellen dan dan kun je ze makkelijker passen.

Ik bedoel eigenlijk meer of je misschien een wat drukkere zwemplas kent waar meer meiden dit doen zodat ik gewoon even wat meer kan wennen en ik en mijn vriendinnen niet te veel opvallen en alleen wij worden aangestaard :slightly_smiling_face:

^^Ligt er aan waar je woont. Ik kan wel iets in Limburg noemen, terwijl je in Amsterdam woont :")

Hee dank je voor je reactie :slightly_smiling_face:

Het maakt niet zoveel uit waar in Nederland. Wij wonen alle 3 redelijk centraal en vinden het juist leuk om af en toe wat verder weg te gaan en nieuwe plekken te zien. Alleen we zijn niet zo van de Noordzee, we houden het meest van zwemplassen en af en toe een zwembad.

Dus mocht je een leuk plekje kennen dat geschikt is dan hoor ik het graag :slightly_smiling_face:

Ik zou zeggen ga naar het hulsbeek in het twentse Oldenzaal daar lopen ook meiden van een jaar of 13 in een string bikini

  • Dit topic is al een halfjaar oud
  • Handig dat je je eigen naam gebruikt
  • Totaal niet creepy dat je dat weet als vent zijnde
1 like

hoii, je zou misschien is naar dobbeplas kunnen gaan daar zijn met warm weer vaak best wel veel mensen. Geen idee of dit te ver voor je is en zoiezo of dit een half jaar later nog nut heeft maaar alsjeblieft ahaha

Gewoon doen!! als jij het graag wilt dragen en je voelt je er zelfverzekerd en fijn in, lekker doen! ik ben zelf 17 en heb ook oudere vriendinnen en jongere, ik draag gewoon waar ik zin in heb. ene keer een string bikini en de andere keer weer een andere, niet teveel over nadenken en gewoon doen!

hee!
Die stringbroekjes zijn inderdaad heel erg leuk, ik heb er zelf ook eentje. Zelf voel ik me er alleen prettig bij om ze op vakantie te dragen wanneer er niet zo veel mensen zijn die ik ken. Het is natuurlijk wat je zelf prettiger vindt. Bij de newyorker waren er vorig jaar een paar voor een mooi prijsje, dan kun je kijken of je het wat vindt en of je je er prettig in voelt.