Bijzondere Restaurants

Hoi meiden,

Kerst komt er weer aan (en voor degene die nog Sinterklaas vieren, ook hij komt er weer aan :wink:) en ik wil graag iets speciaals met mijn vriend doen hiervoor. Ik zat een beetje te denken aan bijzondere restaurants, iemand enige ideeën voor leuke (niet zulke standaard) restaurants die ook nog een beetje betaalbaar zijn?

Zelf zijn we vorige maand naar Ctaste gegaan in Amsterdam, echt een aanrader! Hier eet je in het donker, je ziet echt letterlijk helemaal niets en je weet niet wat je geserveerd krijgt. Een erg leuke ervaring en zeker een aanrader als je wat speciaal wilt doen met je vriend!

woow die ctaste klinkt echt superleuk! Ik wist er wel een, crazypianos maar dat is meer een klein restauran/café achtig iets en daar wordt dan piano gespeeld. En het kan er wel druk zijn enzo. Dus niet echt bijzonder vergelijken met ctaste… Dus ik denk dat ik verder niets speciaals weet ofzo.
Nou ja, succes in ieder geval!

Haha dat Ctaste lijkt me inderdaad super grappig! Maar wel een beetje eng dat je niet weet wat je voorgeschotelt krijgt haha.

wow wat leuk zeg, daar moet ik dan toch ook eens 'n keer heen!
denk dat je aan mij niks hebt want er zijn zoveel bijzondere restaurants maar die zijn vaak ontzettend duur en exclusief.

@supanova: er wordt van tevoren gevraagd of je vis en vlees lust en of er nog iets is wat je niet mag/echt niet eet.
de obers waren trouwens slechtzienden (zicht was <10%) en elke x als je wat nodig had moest je “ober” roepen en dan kwam die naar je toe. heel apart en na ruim een maand ben ik er nóg helemaal vol van!

Je hebt ook iets van chocoladerestaurants, maar dat zijn niet echt avondmaaltijden haha denk ik

http://www.kadopagina.nl/…aliaans-eten.asp?PageNo=1

dit misschien, met zingende bediening? (geen idee wat ik me daarbij voor moet stellen, haha!)
En ehm, via die site zijn wel heel veel leuke dingen te vinden iig :slightly_smiling_face:

of eten met je vingers: http://desmaakvanafrika.nl/ (niet heel bijzonder, maar t ziet er wel leuk uit :p)

je kan naar de bazar in Rotterdam gaan, of naar een tapas bar/ restaurant :slightly_smiling_face:

http://www.amsterdamseuitjes.nl/Ijsbar_Amsterdam.php ?
alleen is dit meer een bar… Misschien voor daarna?:stuck_out_tongue:

Er was ook iets in… Den Haag ofzo. Crazy Piano’s, zegt dat iets? Was heel leuk, live muziek met request nummers en alles. Echt een aanrader!

Erotisch dineren in Rotterdam xD

Okee, misschien niet zo geschikt. Zelf vind ik Shabu Shabu heel leuk, zit onder andere in Rotterdam en Leiden en volgens mij ook in Amsterdam. Is Japans, ontzettend lekker^^