bijles in Nijmegen, Oostelbeers, Eersel en omstreken

Dag iedereen!

http://

Een ander topic dan de meeste hier, maar ik weet dat er veel middelbare scholieren hier zitten, die misschien wel op zoek zijn naar bijlessen!

De vakken waar in ik bijles geef:
-wiskunde A/B/C (wiskunde A tot en met 5HAVO)
-scheikunde
-natuurkunde
-biologie
-management en organisatie
-Nederlands
-Engels

En in principe alle vakken voor de onderbouw, staat jouw vak er niet bij, dan vraag het even na!

Het is voor jullie vast handig wat meer over mij te weten. Ik studeer tandheelkunde en ben momenteel derdejaars. Mijn vwo-diploma heb ik cum laude (8 gemiddeld) gehaald in de vakken Engels, Nederlands, Latijn, natuurkunde, scheikunde, biologie, wiskunde B en management en organisatie. Daarbij geef ik al rond de 6 jaar bijles aan verschillende middelbare scholieren. Afgelopen jaar heb ik ook bijles gegeven aan een MBO-student in Engels. Ik woon zelf in Nijmegen, maar in het weekend ben ik altijd in Knegsel te vinden. In Nijmegen heb ik vorig jaar ook huiswerkbegeleiding en bijles gegeven. Ik heb dus veel ervaring in bijles, examentraining en huiswerkbegeleiding.

Ik vraag 15 euro per uur, dat is inclusief reiskosten en voorbereidingstijd.

Ik hoor het graag als jullie meer [url=http://[/url]vragen hebben, mailen mag altijd naar: Miranda.Aarts.bijles@gmail.com.

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/661/hMiTyV.jpg
]
vragen hebben, mailen mag altijd naar: Miranda.Aarts.bijles@gmail.com.

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/661/hMiTyV.jpg

upje :slightly_smiling_face:

Misschien kun je je beter aansluiten bij een bijlesorganisatie. Dat doe ik ook en daardoor hoef ik geen advertenties te zetten maar krijg ik snel leerlingen in mijn eigen omgeving toegewezen.