Bijbaan wanneer ik dat wil

Hi,
Ik ben op zoek naar een website, waarop ze af en toe mensen zoeken voor bepaalde klusjes zoals tappen op een voetbalavond of in de bediening tijdens evenementen. Dit, zonder verplichtingen dat je een x aantal uren per week moet werken zoals op de meeste sites het geval is. Ik bedoel meer het aanmelden op vrijwillige basis. Heeft iemand hier ervaring mee?

Groetjes van mij

Mag ik vragen, waarom je zegt: werken wanneer ik dat wil?

Lijkt me redelijk duidelijk toch?

Geen ervaring mee, maar ik zou bij YoungOnes kijken.

waarom ik dat zeg, flexibel zijn kan je later veel voordelen opleren.

Ik zoek eigenlijk gewoon, naast mijn bijbaan als oppas, wat werk wanneer ik eens een dag vrij heb. Aangezien ik binnenkort ga verhuizen, heeft het op dit moment geen idee om “vast” ergens te werken.

Helemaal eens. Maar ze geeft duidelijk aan dat ze op zoek is naar een baan die kan wanneer zij dat wil.

Dus er zal wel een reden voor zijn. Is het al beetje gelukt met iets vinden? Je zou ook meer kunnen oppassen?

2 likes

Hi, bedankt voor je reactie! Ik heb mij op meerdere sites aangemeld en pas nu extra op kinderen (een dag in de week vast, de rest van de dagen afwisselend). Dus het is gelukkig wel gelukt :slight_smile:

Ik begrijp ook wat jij zegt @Mopje , alleen is dat voor mij op dit moment niet mogelijk ;s Wel bedankt!

Ik weet dat Randstad en Tempo Team bepaalde apps hebben hiervoor, Randstad Go en Tempo Team Go. Je kunt je via de app van Randstad en Tempo Team hiervoor aanmelden. Je kunt dan opgeven voor welke branches je wilt werken(bijvoorbeeld horeca of administratief) en dan krijg je klussen te zien waarvoor je je kunt aanmelden. Er staan dan klussen in voor een paar dagen of een paar weken, en je kunt zelf bepalen voor welke klussen je je wilt aanmelden.

Is dat niet iets voor je?

Klinkt inderdaad erg handig @Snowblack , ik zal het eens uitzoeken, thanks!