Bij schoonheidsspecialist ontharing wax'en, ervaringen?

Hey meiden,

Ik ben 25j en heb nog nooooit iets laten waxen in een schoonheidsspecialiste, nu ga ik volgende maand op vakantie en dacht dat het wel eens tijd was.

Dus heb plannen om volledig mijn bene, bikini en oksels te laten doen bij yves rocher!
Iemand die hier ervaring mee heeft in het algemeen? Hoe verloopt het?
Ben er namelijk wel zenuwachtig voor, niet zo leuk om met je behaarde benen voor en onbekende op een bank te gaan liggen :slightly_smiling_face: trouwens hoe lang moette je haartjes min zijn? Kwestie datek weet hoelang ik niet meer hoef te scheren.

Ok, genoeg gepraat laat maar allemaal weten hoe jullie ervaringen hierbij waren, dat ik goed voorbereid ben :hammer:

http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/het-grote-onthaartopic.-voor-al-je-vragen-en-tips-lichaamshaar-261334.msg274603491.html#msg274603491

Ik ben 13 (ik weet vrij jong) en was 12 toen ik me zelf voor het eerst liet wax’en. Ik zelf vind wax’en veel beter dan scheren omdat bij scheren zit je de haartjes er af te snijden dus groeien ze heel snel weer aan, bij wax’en haal het echt uit je haarzakje en blijft het veel langer weg! Ongeveer 3 weken bij sommige langer. Als je je eerst altijd hebt gescheerd en dit je eerste keer wax’en is gaat het waarschijnlijk best wel veel pijn doen maar het is het waart! Ook is het eerst best eng om te gaan liggen voor een vreemden maar vaak is dat juist veel fijner! Ook als je het bijhoud gaat je haargroei zich baar verminderen. Als je meer wilt weten kan je het altijd nog vragen! (: