Big problem..

Dames ik hoop dat iemand advies voor mij heeft want ik ben helemaal radeloos.
Ik was dus begonnen met laserbehandelingen en omdat die vrouw onveilig bezig was besloot ik ermee te stoppen. Ik ben nu ook niet verder meer gegaan bij iemand anders omdat die te duur zijn. Nu het probleem, omdat ik dus ben begonnen met het scheren van haar op mijn gezicht (stom, stom , stom ik weet het maar het moest) heb ik nu allemaal donkere haartjes op mijn gezicht :hammer:
Als ik het epileer dan doet dat onwijs veel pijn en komt het gewoon snel terug. En met harsen durf ik het niet zo omdat het mijn gezicht heel erg droog maakt en voor nog meer pukkeltje zorgt. Het ware dons haartjes en nu zijn ze veel donkerder. Hierdoor als ik ze weghaal krijg ik heel veel “onderhuidse” rode pukkeltjes.

Ik ben echt radeloos dus ik heb geen idee hoe ik het nu moet verwijderen zonder mijn gezicht ermee te beschadigen met die pukkeltjes of droogheid. :bored:

Alvast bedankt!
x

Naja ze deed gewoon 100,- maar er was een actie dus het was meteen de helft van de prijs. Ik heb al teveel geld verspild om het af te kunnen maken bij iemand anders en ik geloof het eerlijk gezegd ook niet echt meer met de werking van de laser. Dus ik heb geen zin meer om daar verder mee te gaan. Het enige wat ik zie is dat m’n gezicht ermee achteruit is gegaan. Ben zelf 17 jaar en het zou ook best kunnen liggen dat mijn huid nog gewoon te gevoelig is dat die brandwonden veroorzaakt zijn. Want mijn moeder doet het ook en bij haar gaat het allemaal prima. Maar goed

Of sparen, of even tanden op mekaar en harsen.
Na een paar keer went dat wel, dit kun je ook doen bij een schoonheidsspecialist die het goed kunnen, ben je alsnog minder kwijt dan laseren en komen ze dunner/minder terug.

Harsen lijkt mij tot nu toe ook het beste, maar het gaat mij niet om de pijn maar om de gevolgen… Alsof mijn huid ermee getrokken wordt. Ik ben bang dat ik zo door ga dat het mijn huid beschadigd. Of kan het zijn om wat voor soort harsstrips je gebruikt?

Misschien kun je het proberen te epileren met een touwtje? Je kunt hiervoor ook naar een schoonheidsspecialiste of waxsalon gaan waar ze deze techniek gebruiken.

Nog even een reactie op wat je hierboven zei, het kan inderdaad liggen aan de soort hars die ze gebruiken. Ik heb zelf ook meer last van irritaties als er hars wordt gebruikt in combinatie met strips. Dus hars op je huid, strip erop en er aftrekken. Ik vind het fijner om hars te gebruiken die op je huid hard wordt en er dan wordt afgetrokken, ik heb dan veel minder irritaties.

ik hars mijn kaaklijn, als ik dat doe krijg ik inderdaad ook veel onderhuidse pukkeltjes die ik pas kan uitknijpen na 2 weken.

misschien met een touwtje? of van dat speciale spul waar je haartjes van weggaan als je het er op smeert?

Ja, met een touwtje/draadje werkt ook heel goed.
Doet wel pijn maar minder dan epileren en gaat sneller.

Misschien is het een idee om je gezicht eerst een tijdje te laten harsen door een schoonheidsspecialist. Die kan gelijk zien of het kwaad kan of niet.

Ik zou je adviseren om naar een schoonheidsspecialiste te gaan. Die kan ook even kijken naar de huid en dan harsen. Iets wat overigens niet minder prettig zal gaan zijn dan epileren. Anders zou je het misschien kunnen bleken.

Mijn haren groeien best wel snel, dus om telkens naar de schoonheidspecialiste te moeten gaan :cold_sweat:
En bleken gaat het 'm ook niet worden want groeit snel uit.
Ik weet het allemaal niet meer :S