Bi of Lesbisch?

Heii mensjes hiero i need your help. Oke dus ik ben het laatste half jaar druk geweest met nadenken of ik mischien bi of lesbisch ben maar ik heb het gevoel alsof ik mezelf dit laat geloven. Ik ben nogal een denker dus ik heb heel veel nagedacht en elke keer kom ik weer terug op dingen uit mijn kinder tijd zo keek ik toen ik tien was op youtube filmpjes van mensen die aan het zoenen waren en ook van vrouwen later toen ik twaalf was heb ik ook weleens lesbische porno gekeken en dit vond ik wel fijn laat ik maar zo zeggen. Maar ik heb altijd al jongens aantrekkelijk gevonden ik heb nog nooit een crush op een meisje gehad en zie mezelf er ook geen crush op krijgen of verliefd op worden. Wel zie ik mezelf we eens seks hebben met een vrouw. Nu zit ik ook nog met het probleem dat ik niet weet of ik wel 'opgewonden' van jongens kan raken. Ik heb namelijk nog nooit een vriendje gehad ik ben nog maar 15 maar ik heb altijd jongens al aantrekkelijk gevonden en crushes op gehad. Wat moet ik nu doen ik ben kinda lost.

Je voelt je niet aangetrokken tot vrouwen en bent er nog nooit verliefd op geweest? Hoe kom je er dan bij dat je lesbisch of bi bent?

Daarnaast, wat maakt het uit?

Laat verliefd worden, een relatie/verkering krijgen en seks gewoon gebeuren en maak je er maar niet zo druk over of dat nou met een meisje of een jongen is. Het ‘wat je bent’ is niet zo belangrijk.

Omdat ze zich wel seksueel aangetrokken voelt tot meisjes

Hey!
Het is volkomen normaal dat je op dit moment nog confused bent. Het duurt bij velen (niet allemaal natuurlijk) meestal wel even voordat je voor jezelf zeker weet of je biseksueel/lesbisch bent. Je kunt meer zekerheid krijgen door te experimenteren, als je dat wilt natuurlijk.
Het is ook belangrijk om je er niet te druk te maken en om eerst jezelf te accepteren.
De officiële definitie van biseksualiteit is “de capaciteit hebben om romantische en/of seksuele gevoelens voor zowel mannen als vrouwen te ervaren”. Dit kan dus óók betekenen dat je je als je biseksueel bent zowel romantisch als seksueel aangetrokken voelt tot mannen, maar alleen seksueel aangetrokken voelt tot vrouwen (of andersom!). Of jij jezelf wilt labelen als biseksueel is natuurlijk helemaal aan jou. Je kunt jezelf ook als bi-curious labelen; iemand die slechts nieuwsgierig is naar het andere geslacht.
Maak je niet te druk en je hoeft jezelf natuurlijk ook niet te labelen als je dat niet wilt!