bh maat

hoi,

weet er iemand welke cupmaat een 176 is?

xxx

Wat?

Je cupmaat staat niet gelijk aan je kledingmaat, sorry.

Que?

??

Moet je even googlen en dat kun je zelf meten met een meetlint :wink:
Ik zie dat je 15 bent, ondertussen moet je wel weten welke BH-maat je hebt?

Ik denk dat het verstandig is als je je oplaat meten bij een lingeriezaak. :grin:

Je cupmaat moet je anders berekenen.

Van h&m site:

Het getal in de bh-maat komt overeen met de omvang gemeten onder de borsten. Meet je omvang op met het meetlint strak onder de borsten en rond het getal af naar de dichtst bijgelegen maat. De letter in de bh-maat geeft de cupmaat aan.

http://shop.hm.com/static/resources/site/images/default/sizeguide_bra_table.gif

De maten in de vakjes met dezelfde kleur hebben dezelfde cupmaat.

Voorbeeld: als je een bh in maat 70B hebt gepast die te ruim om de borst zit, probeer dan maat 65C. Deze maat heeft namelijk dezelfde cupmaat, maar zit iets strakker om de borst.

http://shop.hm.com/static/resources/site/images/default/sizeguide_bra_example_1.gif

http://shop.hm.com/static/resources/site/images/default/sizeguide_bra_example_2.gif

Voorbeeld: als je een bh in maat 70B hebt gepast waarvan de cup te klein is, probeer dan maat 70C. Deze maat heeft namelijk een grotere cup maar zit even ruim om de borst.

laatje gwn opmeten in een lingerie zaak

Ik denk dat je bedoelt met welke cup je in 176 past? :slightly_smiling_face: 176 is een kindermaat dus dan denk ik niet dat er veel in past, zeg maar… dus dan denk ik dat je niet verder komt dan miss 70/75A.

Idd, in een bh-winkel (sorry hoor, lingeriezaak…) zijn ze daar zo uit. Voor de gewone mens zijn bh-maten echt veel te ingewikkeld!

Je bh maat is niet het zelfde als je kleding maat. Je moet gewoon een lingeriezaak naar binnen stappen hun heben er meer verstand van en dan meten ze je op en heb je meteen de goede bh maat. Het is namelijk veel beter dat hun het doen want anders heb je dalijk de verkeerde bh maat en je moet altijd de juiste bh maat kopen, Veel meisjes doen dat niet en dat is super slecht voor je borsten!