BH maat bestaat niet,

Nou,
Ik heb Cup F, Maar cup F begint vanaf 75F,

Maar mijn omvang is 65, maar ik draag toch de zeldzama 70F want 65F bestaat niet en 70F heb je maar 1van in de hele winkel, en dan meestal niet, dus alleen soms.

Bij LO (gym) Hebben al die meiden leuke beha’s ( niet dat ik daar superveel op let ofso) En ik zo een saaie witte, en ik heb maar 1 een beetje leuk, maar die is ook niet echt zo heel mooi of sexy ofso wat ik niet zo leuk vind, vooral niet als ik bij me vriendje ben ofso.

Ik hoor wel reacties van hoerige meiden dat ze mijn tieten zouden willen hebben maar ik vind het vreselijk, vind nooit leuke beha’s en ga al naar de fysio voor mijn rugpijn daardoor.

Misschien eens bij een gespecialiseerde lingeriezaak kijken, voor aparte maten zeg maar?

ik weet niet hoe oud je bent, maar misschien kan je een borstverkleining overwegen?

ik snap overigens niet zo goed wat je vraag is ?

Is 65F niet ongeveer hetzelfde als 70E? Of zit daar echt heel veel verschil in?

Ze zijn inderdaad best ver als het op lingerie aankomt.
Je zou eens een speciaalzaak op moeten zoeken.
Kost dan misschien wat meer, maar dan heb je iig wel wat, en vaak zit er dan ook nog leuks bij.
Ik vind trouwens dat de hünkemoller best gespecialiseerd is als het op cupmaten aankomt.
Ik heb trouwens hetzelfde probleem als jij.
Ik heb cup D, wel minder dan cup F, maar ik heb er ook last van.
Gelukkig geen rugpijnen e.d, maar veel kleren staan niet of niet leuk of mn borsten lijken er net cup Z in.
Dus, ik leef met je mee :’), hopelijk vind je wat leuks !

Wat Onlyexeption zegt, en do it yourself? Ja dan niet de hele BH maken maar misschien pimpen?

65F is wel een speciale maat ja, maar merken als Marlies Dekkers hebben meestal wel zulke maten (MD heeft iig wel grote maten maar of ze die dan ook in 65 hebben weet ik niet) en dat is ook wel sexy. Kost natuurlijk wel wat.

Heehee ,
Wat naar lijkt me dat nooit een BH kunnen vinden die je echt leuk vind maar ook echt goed past … hmm misschien kun je dat wat duurdere speciaal zaken proberen zoals al gezegt maareh ik zag toevallig net een reclame op deze pagina van deze site : http://www.intimobella.nl/ misschien t kijken waard ?
Heb zelf nog niet echt gekeken dus weet niet of het je verder helpt maar veel succes !

x

Ik heb dezelfde maat! Kan 't echt bijna nergens vinden.
Hunkemoller heeft een model bij de grote maten afdeling geloof ik. Livera heeft ook één model 70F. Allebei zwart. Dat is al iets beter dan wit toch?
Ik heb ook al heel internet af zitten zoeken. Kan echt niks vinden verder. Net zo radeloos als jij!

http://www.grote-cupmaten.nl/Cupmaat-F :slight_smile:

Lijkt me heel erg lastig. Als je het in de winkel niet kunt vinden, kun je op internet gaan zoeken!

ik zou op internet kijken naar zaken die het wel verkoopt

Ik zou gewoon naar een iets duurdere lingerie zaak gaan of een speciaal zaak. Ik heb het zelfde probleem maar bij ons bij mosselman ligt echt legio in maten 65 E/F/G/H. dus gewoon even goed zoeken. Die bh’s zijn trouwens wel altijd heel duur en heb soms het gevoel dat in ingesnoerd word als je een beetje een stevige bh wilt maar bijvoorbeeld bh’s van freya en fantasie zijn met best leuke printjes!

Dat zou dan hetzelfde zijn, inderdaad. De cupmaat is dan evengroot, alleen de omvang is anders.

Bij bijvoorbeeld de Hunkemöller kan je vragen of ze de omvang kleiner willen maken, dan is je bh wel wat duurder en heb je hem een week of 2/3 later omdat ze hem naar dat naai-atelier moeten sturen, maar je kan wel de ‘gewone’ mooie bh’s aan :slightly_smiling_face:
Ik heb dat probleem ook maar dan wat minder: 65D en wat je in de meeste winkels kan vinden is ook pas vanaf 75 of ze zijn heel lelijk, dus ik heb ze bij de Hunkemöller gewoon op laten sturen en dan maken ze die 75 naar 65, gewoon aardig vragen en als je geluk hebt doen ze dat wel voor een kleine vergoeding (:

```html
<a href=“http://tinypic.com?ref=e7jj0m

Image and video hosting by TinyPic

Hoi, ik snap jou probleem volkomen, want ik zit zelf ook met dit probleem, maar je moet eens naar Freya gaan, dat is een winkel met grote maten voor jonge meisjes, ze hebben regelmatig zeer mooi dingen, kijk maar naar die hier boven, ze zijn natuurlijk niet de mooiste maar ik vond er niet veel op internet.

suc6 eahj x
```

jha sorry he, maar die fotos willen niet egt een link vormen of er gwn op komen, xp het lukt me gwn niet =)

ik heb zelfde probleem ik heb 65E, kun je ook bijna nergens vinden, je hebt wel 70e en f bij de hunkemoller, en die heb je ook wel leuke van , daar haal ik ze nu, ze zijn daar ook lekker goedkoop

Laat de Hunkemoller linksliggen en ga op zoek naar echt gespecialiseerde zaken. Zoals Moonlight al zei; Freya gaat tot heel groot. Zo zijn er nog veel meer merken, jouw maat is heus wel te vinden, maar je zoekt op de verkeerde plaats.

http://us.asos.com/Freya-…kLUJhbGNvbnktQnJhL1Byb2Qv

Deze is bijv. in jouw maat.