Beter leren dansen .

Hee allemaal ! (:

Ik zit niet op dansen , omdat ik in de buurt niet ergens kan dansen, wel ballet, maar dat vind ik niet zo leuk, meer streetdance en hiphop,

Maar ik dans sowieso elke dag wel, en nu wil ik aan jullie vragen of jullie nog goede websites ofzo hebben met filmpjes van street dance of hiphop enz.

Alvast bedankt !
x

Gewoon op youtube?

ik kan niet echt wat vinden…

Ja, als je echt inspiratie wil opdoen ofzo dan kan je wel kijken bij http://www.fruittogo.nl/actie/ . Daar staan allemaal filmpjes op van verschillende jongeren die een dans filmpje hebben opgenomen! Kan je meteen ook stemmen op het filmpje dat je het leukst vindt. Ik denk dat je hier wel wat inspiratie kan op doen toch? Of zoek je echt perfecte choreografieen? Je zou ook kunnen googlen op dansgroepen en daar gewoon de filmpjes van op hun eigen website bekijken!

Ja, ik weet wel wat dingen, als je dan HipHop/Streetdance wilt doen…

http://www.youtube.com/user/DoYouDejANCE/featured
http://www.youtube.com/user/MattDanceTutorials?feature=CAQQwRs%3D

En bijv. als je een goeie choreo ziet en die is best wel vaak bekeken, dan is er een kans dat mensen een ‘slow motion’ er van hebben gemaakt. Zoals van dit filmpje.
Slow motion: http://www.youtube.com/watch?v=0OTjlm8E5r4
Original: http://www.youtube.com/watch?v=ViuVFN4iqps

Ik ken er nog wel een paar, but I have to go for now! :slightly_smiling_face:

Good luck.

megajamluisnjaz there you go

just dance :wink:

Inderdaad Just dance kan wel helpen… Verder zou je op youtube kunnen kijken, iets met ‘Choreography’ daarmee kan je ook erg leuke dansmoves vinden haha.

Ciara heeft jaren geleden allemaal filmpjes op youtube gezet waar ze haar choreo uit clips leert. Heb dit jaren geleden voor mijn dansgroep gedaan. :sunglasses: