Betaalde Seks

Hi!

Mijn naam is Bodhi, 20 jaar en om mijn studie en privé dingen te kunnen bekostigen heb ik betaalde seks.
Na lang wikken en wegen besloot ik toch maar mijn verhaal te doen en hoop daarmee meisjes te kunnen informeren en te helpen waar nodig.
Ik wilde het eerst als blog doen maar wellicht is dit handiger, zo kunnen jullie ook makkelijker jullie eigen ervaringen of gedachten delen.

Toen ik bijna 19 was ben ik er mee begonnen. Ik woonde op kamers en met net genoeg geld om eens in de week een zak boterhammen, boter en gezichtjesworst te kunnen kopen besloot ik opzoek te gaan naar iets om wat geld bij te verdienen. Na vele niet combineerbare vacatures te hebben afgespeurd kwam ik per toeval op een site terecht wat leek op een soort marktplaats maar dan met mensen die zichzelf aanboden voor seks inruil voor geld. Na wat research besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en zelf een advertentie te plaatsen. Al snel stroomde de reacties binnen en had ik ze letterlijk voor het uitkiezen. Na een grondige screening en veel twijfel tussen meerdere had ik de keuze in mijn eerste “klant” gemaakt. Het was een man van eind 30 en zag eruit als een vriendelijke buurman. Na een paar dagen contact was het dan zover, mijn allereerste betaalde afspraak. Ik heb mezelf die avond in afwachting op zijn komst nog nooit zo zenuwachtig gevoeld. Ik was zo bang dat ik er spijt van ging krijgen, mezelf ging verafschuwen of dat er misschien toch een psycho onderweg was naar mijn kamer. Tot mijn verbazing verliep het goed. Hij was lief voor me en de zenuwen waren dan ook snel verdwenen. Het duurde ongeveer 2 uurtjes begin tot eind. Toen ik de deur achter hem dichtdeed en met een kop thee op de bank nadacht over wat er zojuist gebeurd was voelde ik me vreemd, niet slecht maar gewoon anders dan anders, het was bijna een soort high. Na mijn goede eerste ervaring besloot ik het vaker te gaan doen en vandaag de dag, bijna anderhalf jaar verder, heb ik een goed vast- contactenbestand opgebouwd. De verdiensten zijn heerlijk en ik kan nu zonder zorgen mijn studie voortzetten.
Hoe ik er later op terugkijk, geen idee maar voor nu voelt het goed.

Als jullie vragen hebben dan beantwoord ik ze graag, ook alle opmerkingen positief of negatief zijn welkom.

Disclaimer: Ik wil hiermee absoluut geen reclame maken voor dit beroep, ik heb in dit verhaal alleen mijn eerste ervaring gedeeld die gelukkig goed was maar het is natuurlijk niet altijd zo gegaan. Ook raad ik aan dat mocht je dit willen om bijvoorbeeld bij een escortbedrijf in dienst te gaan in plaats van zelfstandig. Denk alsjeblieft onwijs goed na voordat je ook maar iets doet mocht je hier zelf in geïnteresseerd zijn. Veiligheid is erg belangrijk maar helaas nooit gegarandeerd met dit werk.

Mag ik vragen wat het doel is van deze post?
Of wilde je gewoon even je verhaal kwijt?

Ja het was puur om mijn eigen verhaal kwijt te kunnen en omdat ik weet dat er veel meiden zijn die dit ook doen, willen doen of gewoon hun verhaal kwijt willen en wie weet helpt dit daarbij.

Jongens zijn niet toegestaan op girlscene.

Edit ik ging uit van je naam Bodhi dat je een man was. Sorreh! Maar goed van je dat je je verhaal kwijt wil hier om te zien of er meer mensen zijn.

Ik lees er misschien overheen, maar hoe weet je dat het een jongen is?

EDIT: Nevermind, zie jouw edit nu ook.

Je bent dus eigen baas?

Nadat ik van de week Jojanneke in de prostitutie heb gezien, kan ik er nog steeds niet bij waarom je je lichaam zou verkopen om je studie te betalen? En dit is een mening en ik weet de argumenten dat het o.a. snel geld verdienen is. Maar ik kan op één of andere manier geen respect voor de verdiensten opbrengen.

Dit. Ik studeer nog liever niet en word zwerver dan dat ik mezelf verkoop.

Nouja, prostitutie is gewoon een beroep. als je daar voor kiest vind ik dat prima.
‘normaal gesproken’ betalen prostituees er ook gewoon belasting over, ik weet natuurlijk niet hoe dat in dit geval is.

Ik zie 100 keer liever iemand die hier bewust voor kiest en plezier heeft in haar werk dan iemand die z’n handje ophoud bij de sociale dienst en/of zwart werkt.

Het zou ook niet mijn keuze zijn hoor, maar ik word er niet warm of koud van haha.

Brace yourselves, moraalridders are coming

Ik heb inmiddels gezien in dat programma dat het een officieel beroep is. Het is een hele kromme business. Ik omschrijf alleen mijn mening nav. de TS dat ik het verkopen van je lichaam voor geld gewoon niet kan accepteren. Ook uitkeringstrekkers accepteer ik niet, maar dat is een ander hoofdstuk.

Wat ik me afvraag hè, als je later op het werkveld een klant krijgt, en hij t ronderverteld, dan word je echt nooit meer serieus genomen.
Plus mannen gaan vreemd met je, voel je je daar niet schuldig over ? Of denk je van ‘’ niet mijn probleem ‘’ , want dan heb ik 0 respect voor je.

Verder werk ik zelf persoonlijk liever m’n leven lang achter de kassa, dan dat ik 1 x zoiets doe. Maar als jij er gelukkig van wordt, vooral doorgaan. Ik volg een aantal blogs van prostituees en het is wel echt interessant om te lezen

maar waarom accepteer je niet dat zíj het doet? ik bedoel, je hoeft het zelf niet te doen haha.
persoonlijk kan ik mij er echt niet druk om maken wat zij met haar lichaam doet zolang ze er zelf voor heeft gekozen.

!!!

ik vind er echt niks mis mee. zolang je het vrijwillig doet, why not.

waar maak je dat uit op? ik heb niet gelezen dat het getrouwde mannen of mannen in een relatie zijn.

Een ervaren prostituee die in bijna elk stukje verteld dat veruit de meeste mannen getrouwd zijn

Ik snap niet zo goed hoe dat de verantwoordelijkheid van de prostituee is eigenlijk.

Waar zie je mij zeggen dat zij verantwoordelijk zijn ? Ik vind het gewoon vreemd dat je meegaat met zoiets terwijl je weet dat hij een vrouw en kinderen thuis heeft zitten. Sommige mensen denken prima mij maakt het niet uit, ikzelf zou dat niet kunnen omdat ik dan aan mn eigen gezin. Verder is dit gewoon mijn mening.

Misschien moeten mensen die hun mening willen verkondigen een discussietopic openen en dit topic gewoon laten voor de meiden die er interesse in hebben of vragen over hebben.

http://forum.girlscene.nl/forum/nieuws-en-actualiteiten/prostitutie-moet-verboden-worden-290608.0.html

Ik zou me niet druk maken om het gezin dat hij ‘achterlaat’ op het moment dat hij met jou het bed induikt. Want 1) jij vraag niet om naar jou te komen, hij komt uit zichzelf naar jou, en 2) iets zit er al niet goed in zijn relatie als hij ook maar de behoefte krijgt om zijn bevrediging buiten de deur te zoeken. Natuurlijk praat ik het niet goed van de mannen, want hij kan het dan beter uitmaken met zijn huidige relatie, maar om daar nou aan te denken tijdens de daad?

OT:
Ik heb respect voor wat je doet, echter zou ik hier zelf nooit voor kiezen. Waarom woon je op kamers als je het zo lastig vindt om rond te komen? Je kunt dan toch beter thuis wonen (scheelt al zo’n 300-400 euro per maand) en het geld dat je bespaart kun je dan inzetten om je studie te betalen.