Beste stijltang?

Heey dames,

Ik wist niet waar ik het anders moest vragen. Mijn oude stijltang is kapot, dus ik heb een nieuwe nodig. Alleen heb je tegenwoordig allemaal van de nieuwe kenmerken zoals dat een stijltang ionisch is? En keramische platen ofzo heeft. Nou heb ik net een beetje op internet gekeken maar ik kom er niet uit. Het is allemaal te nieuw voor mij haha.

Kan 1 van jullie mij een goede stijltang aanraden die nog een beetje op budget is (Max. 200). Prijs zegt natuurlijk niet alles dus hij moet wel een beetje goed zijn.

Groetjes

GHD! Beste die ik ooit gebruikt heb. Is ook binnen 20/30 sec opgewarmd en maakt mijn haar super stijl en zacht. Ik heb heel erg dik zwaar haar en heb nog nooit een betere dan de GHD gevonden.

Ik lees veel over de CHI tang. Heb er echter geen ervaring mee omdat ik bang ben dat een stijltang mijn haar verpest

Ik heb deze, ik vind 'm echt heel fijn!
http://www.fonq.nl/product/remington-pearl-stijltang-s9500/38397/

De beste is inderdaad die van GHD. Daar is CHI niks bij, hoewel ik vroeger zweerde bij CHI. GHD zorgt ervoor dat je haar dagenlang stijl blijven zelfs als er vocht in de lucht hangt. Hij is prijzig maar dan heb je ook wat.

Ik zweer bij Remington! Nog best betaalbaar, ik doe er al jaren mee en op de standaard temperatuur van 190 graden kan m’n haar dagenlang stijl blijven, ik hoef er alleen doorheen te borstelen. Dus op den duur minder (snel) schade aan je haar doordat je het niet iedere dag hoeft te stijlen, mits je je haar niet nat maakt

Remington inderdaad!

Is het niet eens tijd voor ‘het algemene stijltang/krultang topic’?

^ Lijkt me een goed idee

Heb er een algemeen topic over gemaakt
http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/het-algemene-stijltangkrultang-topic-323977.0.html