Beste middel tegen puistjes.

Hee =).
Ik heb best wel last van puistjes enzo. Weet iemand een goed middel wat binnen een paar dagen al werkt? Zoals bijv benzoylgel ofzoiets. :’)
En ik heb een gecombineerde huid, met een vette t-zone.
Ty alvast! X

Weetiemand of het peeling programma van garnier goed werkt? :’)

http://www.garnierzorgvoorjezelf.nl/img/our_products/PRD_SKINCARE/OILY_SKIN/P10013_off.jpg

dat probleem had ik ook altijd! tot dat ik aan de pil begon, Toen was het ineens weg. Nu heb ik nog wel een heel klein beetje af en toe een puistje weet je wel. maar gebruik gewoon iedere avond garnier pure pads en je ziet er niks meer van. Hoop dat je er wat aan hebt.

Als het echt heel erg blijft dan kun je het beste naar huisarts gaan. Heb ik 2 jaar geleden ook gedaan. Dan krijg je een lichte vorm van antibiotica en is alles zo weg na een tijdje. Niet binnen een paar dagen maar het is een stuk beter voor je huid.
Succes :wink:

Wat ik nu gebruik is tea tree en daarmee is het een stuk minder geworden :slightly_smiling_face: .
Bij garnier: ik weet niet of je huid ook nog gevoelig is, maar is die dat wel, dan zou ik maar uitkijken met welke je neemt daarvan. Ik heb wel eens die gewone pure zone producten geprobeerd; maar die prikte nogal en mijn huid werd er alleen droog door. Je hebt ook producten van garnier pure zone die niet prikken, en die ook werken als je huid iets gevoeliger zijn.
En die benzyldingesgel werkt best goed, maar je moet regelmatig blijven smeren als je wil dat je puistjes niet terugkomen. En, het nadeel ervan is dat het in je huid kan bijten en het vlekken kan maken in je kleren en haar. Maar je hebt ook sterilon creme; die doet hetzelfde maar bijt niet en maakt ook geen vlekken. Je kan beide bij de apotheek kopen
xx

Aarghh meid ik vind het super lullig voor je maar zou eerst deze dingen inderdaad gaan gebruiken^^ en als het echt niet help ik heb iets in het ziekenhuis roac… weet ik veel kuur hoop niet dat het ook zo erg is bij jou!!

Heey!
ik heb zelf clearasil 3 in 1 wash gebruikt, en een paar van mijn vriendinnen ook. dat helpt echt heel erg goed. binnen twee weken is het ergste over!

Garnier pure collection is heel goed =]
Veel beter dan Clearasil & Nivea.

Mijn schoonheidsspecialiste heeft me de dove beautycreme aangeraden. Dat is zo’n blokje zeep maar dan voor je gezicht. Ik zag heel snel resultaat! een echte aanrader. Die moet je met warm water in je handen laten opschuimen, dan je gezicht inwrijven en met koud/lauw water eraf spoelen, dan zijn gelijk je poriën dicht…
xx

dat verschilt echt per huid. test een paar dingen uit of ga eens langs de schoonheidsspecialiste. zei kan een huidanalyse maken doordat ze er ook aan kan voelen en het zien.

Slakkenslijm!(L)
echt een aanrader
als is het wel 20 euro
maar je kunt er heeeel lang mee !
mijn vriendin heeft em een jaar gehad
het werkt heel goed

De schoonheidsspecialiste.
Het werkt misschien niet binnen een paar dagen, maar het verdwijnt er wel echt door als je een acnebehandeling neemr (of een aantal)
Mijn schoonheidsspecialsite heeft ook gezorgd dat ik antibiotica kreeg, dus nu ben ik er van af :slightly_smiling_face:

ik heb nivea vissage young bye bye sos stick…
maar hij helpt echt niet bij mij:S

ik heb de diana pil werkt heel goed, daarnaast gebruik ik ook loreal dat werk ook goed

O__o

ik ben ook eens naar de dokter gegaan (maar toen had ik eigenlijk allemaal losse velletjes rond mijn mond/neus enz = klinkt weer eng of vies; maar da viel ook wel mee) :stuck_out_tongue: haha
maar het was wel vervelend, dus ginge we daarvoor naar de dokter; en kreeg ik ook son antibiotium & da was ook goed voor de puistjes (zal ik maar zegge)…

EN; af en toe ‘‘stomen’’ is ook volgens mij goed voor de huid&puistjes… (& is heerlijk voor je huid!!) & goed reinige (2x per dag) & eens per week crubben…

nog meer vrage :wink: xD !??
maar; het ligt ook wel aan de huid, die je hebt.
sommige hebbe er gewoon meer last dan anderen (balen!!; maar gaat natuurlijk ooit over) xD

hoop dat je wat heb aan de tips boven :wink: … =)

Hoe erg heb je er last van? Want als je als advies de dianapil krijgt en je af en toe een puistje hebt, lijkt die maatregel me nogal overdreven…

Ik las ergens dat tea tree oil heel erg goed werkt, bij de bodyshop hebben ze heel veel tea tree oil producten, een stick voor op je puistjes, en zelfs een coverstick waar het in zit.

Dit klinkt heel stom, maar wat ook werkt, is de zonnebank!! Ik ben er achter gekomen dat zelfs mijn mee-eters daardoor verdwijnen! Ze drogen gewoon uit ofzo :s (ze komen na 2 weken wel weer terug)

clearskin lijn van dokter van de hoog.
ik had ook last van maar als ik nu al 1 puistje heb dan zie je hem nauwelijks

voral de spotcream,scrub en facewash en de day/night control