bestaan er wel kapsels voor krullend haar?

ik heb echt gewoon simpel gezegd, KUTHAAR.
iedereen vind het mooi, behalve ikzelf.
het is dik, met nja krullen of niet, het zit er en beetje tussenin, en het pluist heel veel en is best droog en nu op 1 lengte.
gewoon heel vervelend dus.
nu stijl ik het soms wel eens en heb het al jaren in een staartje zitten
ik heb ooit wel eens een schuine pony gehad, en deed mn haar altijd lekker met mousse en daardoor kreeg ik mooie glanzende grove krullen , alleen die pony, nouja eigenlijk lok krulde ook, dat was best leuk, maaar dat zou ik nu niet meer doen. ik wil graag weer een pony en kan ik die dan elke dag stijlen en vol met haarlak doen zodat ie lekker blijft zitten?
ik wee thet niet,
dan kan ik de rest van mn haar of stijlen, of in een staartje of met mousse doen, willen jullie me alsjeblieft helpen, wat moet ik nou doen?

Dat vraag ik me ook af, of er wel leuke bestaan

Ik zou een schuine pony nemen. Ik heb hetzelfde haar als jij , en wat ik nu heb zijn laagjes in mijn haar en een schuine pony. Mensen vinden het wel leuk staan, en als je een soort van serum in je pony doet voordat je hem gladmaakt (en als je hem vaak genoeg bijknipt) dan kan je dat elke dag doen =) Als hij niet blijft zitten maak je hem gewoon vast met een speldje ^^
Alleen; ik zou geen mousse in je haar doen , want heel vaak droogt het daar juist van uit en wordt het pluizig. Je kan beter een soort van olie (serum) er in doen . (John Frieda Frizz Ease collection , heat protection serum is erg goed =D)
good luck

Foto['s]??
Maar met mousse lijkt me heel erg leuk=)
ik heb heel erg stijl haar, dus ik heb verder niet echt een idee…

vraag me inderdaad ook af of er leuke kapsels bestaan voor krullen… vaak is het allemaal op 1 lengte… want als je het kort doet zoals bv een pony, gaat het zo raar krullen :stuck_out_tongue: vind ik dan.

heb er ook last van!

help ons, met het vinden van een leuk kapsel!! hahaha

Ik heb ook krullen en ik heb gewoon veel lagen en een schuine ponny. En ik stijl het elke ochtend :slightly_smiling_face: Alleen als het regent oid dan doe ik een speldje in om het naar achter te doen zgemaar, omdat het dan heel gek krult ;p

Er zijn volgens mij maar weinig mensen die geboren worden met prachtig goed zittend krulhaar :stuck_out_tongue:

Als je het zo beschryft, heb ik volgens mij precies hetzelfde haar als jou.
Ik heb een schuine ponny die ik ook ‘normaal’ kan doen.
En elke dag stijlen is héél slecht voor je haar!
Ik zou naar de kapper gaan en haar advies vragen want meer weet ik er ook niet over hehe.

Ik heb behoorlijk wat krullen, maar ik heb het gewoon in laagjes en een schuine pony. Hoef het niet eens te stijlen, hij zit gewoon niet krullend heel raar.
Maar op een of andere manier krult het aan de achterkant ook bijna niet, en voor juist heeel erg.

Ik heb ook krullen en als je het gwn goed verzorgd is er niets aan de hand, en tuurlyk zyn er wel kapsels voor krullend haar, je kunt gwn een bob nemen enzo. Heb ik nu ook. En als je krullend haar hebt is opsteken vaak heel mooi. Maarja het is maar wat je zelf leuk vind met je haar.

http://i37.tinypic.com/2dlt44w.jpg

is een beetje een rare foto maar zo had ik het vaak toen ik het nog lang had met zeg ma een bol op me kop en die vast zetten met een knipje, dat vond ik altyd wel leuk staan.

je kunt het zowiezo even aan je kapper vragen.
Hopelyk heb je hier iets aan. xx

ik heb ook kúdd haar het is superdik en kort met krullen wat langer is het al slag maarja heb er een leuke beetje korter model in laten knippen nu heb ik een beetje eeen ponny en aan de achterkant gewoon krul…

ik heb idd precies hetzelfde haar! trust me ; er bestaan echt wel haarstijlen. doe een schuine pony , hou hem gekruld; doe je haar een soort van losjes op steken (met schuifspeldjes) en met je pony nog voren hangend, met krullen ziet dat er heel mooi nonchalant uit. Ook met een haarband ziet dat er very stylish uit! Wees gewoon blij met je krullen, dat is veel unieker dan steil haar. Al die meisjes die hun haar steilen die eigenlijk heel mooi haar hebben. DOODZONDE.

omyngod. ik dacht dat er niemand zoals my bestond. iedereen zegt dat ik mooi haar heb maar best raar omdat het voor dus heel erg krult ( bij mijn schuine pony ) en achter dus totaaaaal niet.

Woow, zeer herkenbaar. Ik heb het ook altijd vast, heb ooit een lok gehad wat ik wel leuk vond alleen niet voor nog een keer en ik steil het ook wel eens. Ik ben het zo zat dat ik het permanent ga steilen bij de kapper.

Bij mij krult het aan de achterkant (onder) ook niet!

Ik heb voor en aan de zijkant heel veel krullen
Maar achter hangt het er maar xD

http://i33.tinypic.com/9tn815.gif

http://i38.tinypic.com/v6jbbn.jpg

http://i35.tinypic.com/sc3war.jpg

hopelijk vindt je ze leuk en passen ze bij je haartype ( of heb je meer krullen??)

http://img2.timeinc.net/people/i/2007/specials/emmys07/show/best_beauty/eva_longoria.jpg

http://www.aolcdn.com/ch_kids/vanessa-anne-hudgens-300a100606.jpg

http://s3.amazonaws.com/coolspotters2_development/photos/1287/christina_aguilera1_300_400_profile.jpg

http://highbridnation.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/04/alicia_keys_111507_0001.jpg

Wiew! Mensen verenig u! :grinning:

Ik heb niet echt een idee hoe jou/ jullie haar eruit ziet^^.

Ik ben dol op de krullen van de zanger van de Black Kids.

http://nickydigital.com/smile/BlackKids_20071018/20071018_5539_medium.jpg

Ik zeg: bring on the pixxorz!

http://www.latest-hairstyles.com/images/mediumseries/biel-medium-curls.jpg