Benen scheren op kamp.

Hee,
Ik heb even een vraagje. Binnenkort ga ik op kamp. Normaal ging ik ieder jaar op kamp naar steden waar we in een hotel konden slapen maar dit jaar heb ik gekozen om een watersport kamp te doen. Nu slapen we in een slaapzaal en gaan we maar een beperkte douche tijd hebben. Daarom zal het dus wss ook moeilijk zijn om daar mijn benen te scheren.
Hebben jullie misschien een idee?
x

Harsen of epileren. Dan blijven de haartjes langer weg en hoef je daar niet te scheren.

Je kan gewoon scheren in de slaapzaal, die meiden scheren zichzelf heus toch ook wel? Niks raars aan.

Epileren ! Ik ga elk jaar 10 dagen op scoutskamp, en voor ik vertrek epileer ik mijn benen, ik neem ook 2 wegwerpmesjes mee en scheer dan snel mijn benen met een beetje water. Op watersportkamp lijkt het me geen probleem om water te vinden? Veel succes!

Misschien gewoon een korte broek aan doen, een washandje natmaken, daarmee je benen natmaken, scheerschuim erop, scheren, weer met je washandje erover, afdrogen, klaar. Dan heb je geen douche nodig.

heel snel douche daar ;p
en eerst haar insmeren met shampoo, dan benen scheren en dan haar uitspoelen , ze kunnen je moeilijk met shampoo haar uit de douche zetten xd?
en als ze dat wel doen, heb ik wel is mijn haar in de gootsteen uitgespoelt, gaat prima. Desnoods vraag je een vriendin of ze je wil helpen

harsen of epileren is wel een goed idee, maar dat doet wel pijn haha.
Het is kamp, ik zou het gewoon lekker laten, tenzij je je er echt niet goed bij voelt.
Misschien zijn er nog andere meisjes van jou leeftijd die meegaan die je kent, dan kun je vragen wat hun doen.
Veel plezier op kamp. (:

Oke, ik ken je probleem, en heb even wat opties voor je in elkaar geflanst :’)

A.
Harsen/epileren/ontharingscrème, van tevoren doen. Je hoeft je op kamp niet te ontharen.
Harsen kan gewoon bij de schoonheidsspecialist, maar is nogal pijnlijk. Ga niet de dag van tevoren, want dan zijn je benen nog een beetje beurs als je op kamp bent.
Epileren is nogal een *werk, verder zelfde idee als bij harsen.
Ontharingscrème vind ik heel erg fijn, en zou ik je echt kunnen aanraden :slightly_smiling_face: Je benen voelen wel wat maf de eerste dag, dus dat zou ik ook even iets eerder van tevoren doen.

B. Scheren op kamp.
Die andere meiden hebben waarschijnlijk hetzelfde probleem. Jat ergens een emmer water, ga er even goed voor zitten en let the shaving begin.

Ik zou sowieso niet gokken op ‘heel snel douchen’. Meiden krijgen over het algemeen iets langer de tijd, omdat je meestal meer haar te wassen hebt. Maar op kamp voel je je gewoon hartstikke vies en wil je gewoon lekker kunnen douchen, en niet zo van hup hup hup ennn over op scheren.

Realiseer je wel dat bij een watersportkamp over het algemeen geen modepopjes zitten, het is meer sportief, en zolang je op andere plekken netjes kaal bent, zou ik je niet zo druk maken over je benen.

ik had hetzelfde probleem. Heb het gewoon voor het kamp onthaard met een scheermesje en liet het op kamp gewoon groeien . (10 dagen lang!!)
Wij mochten maar 1x douchen bij het zwembad toen we gingen zwemmen mr toen was iedereen (ook jongens )erbij en heb het niet gedaan. Toen ik en een paar vriendinnen onze haren wouden wassen (de 8ste dag ofzo) heeft bijna iedereen zijn benen geschoren toen , gewoon aan de wasplaats (bij ons is dat buiten ).
Maar ivm je probleem: doe het gewoon als je ga douchen, zo snel gaat het zeker niet zijn hoorr , of gewoon epileren voor het kamp, of laten groeien:zo lang worden de haartjes echt niet . succes& veel plezier op kamp

Ontharingscreme/harsen/epileren? Maar ontharingscreme werkte bij mij eigenlijk helemaal niet goed, ik had het gedaan, al m’n haartjes weg, maar 1 dag later had ik al weer stoppeltjes, net zoals met scheren. Echt irritant… Nja, succes!

gewoon scheren? En anders, op tien dagen tijd heb je geen meter beenhaar hoor :grin:

Waxen op voorhand.