Benen ontharen

hey meiden,

ik wist niet waar ik het moest neerzetten, dus ik heb het maar even bij beauty neer gezet. ik heb een vraagje aan jullie: ik wil vrijdag, zaterdag (en misschien zondag) gaan zwemmen, maar mijn haartjes groeien enorm snel, maar als ik het heb geschoren krijg ik altijd rode bultjes en krijg ik jeuk. Wat zouden jullie hebben gedaan als je aankomend weekend gaat zwemmen en je wilt je benen niet scheren omdat je anders stoppeltjes snel krijgt? (ik ga trouwens met een jongen zwemmen dus ik wil eigenlijk wel gladde benen hihi).

graag een reactie terug :grinning:

Ik zou het donderdag avond scheren. dan heb je vrijdag gladde benen en zijn ze ook niet meer geirriteerd. verder mssg zondag ochtend even proberen.

ehm, laat ze harsen? (doet wel pijn)
of gebruik ontharingscreme dan blijft het wel langer weg

harsen lijk me super pijnlijk haha, en ik kan niet zo supersnel met me schoonheidsspecialiste een afspraak maken… waar kan je dat ontharingscreme kopen, en hoe duur is het? (en welke verpakking enzovoort).

Bij de drogist, zou die van veet nemen. ruik er niet aan! en blijf in de badkamer anders meurt heel het huis erna, laat het er vooral niet langer opzitten en als het gaat branden erafhalen. spul is nogal chemich maar werkt wel

ja het werkt wel en die van veet vind ik ook het beste… en het is niet zo heel duur

Zeker niet als je het bij de action haalt!!
veel goedkoper…
heb ik ook!

ow okey :astonished:, maar heb jij enig idee hoe duur het ongeveer is en hoelang het weg blijft? en kan je het ook bij je bikini lijn gebruiken of niet? …

Bij je bikinilijn zou ik het niet doen, omdat het erg chemisch is, hoeduur het was weet ik nietmeer, had t vorig jaar bij de action gekocht en bij mij bleef het toen 4 dagen weg ofzo. maar dat heb ik met scheren ook al gauw…

Ik heb een vraagje (&& Ik dacht het past wel in dit topic):
Zou ik mijn benen harsen? Ik heb mijn benen nog nooit geschoren,
of onthaard ofzo… Maar het zijn gewoon heel veel haartjes & ong. van
een cm lang!! Maar ze zijn wel ech theel blond!!
WAt zou ik doen?
HElp me alsjeeblieft@!!
xx

je kan het proberen. zou het wel laten doen en niet zelf doen.

Je kan ook ontharingsstrips van veet gebruiken, dat je het zelf harst/waxt. Maar dat is geen optie vlak voordat je gaat zwemmen, hou je ook rode bultjes aan over, zelfs de volgende dag soms nog als je ze die avond daarvoor gewaxt hebt!
Maar het blijft daardoor bij mij veel langer weg :slightly_smiling_face:.

@ xxROMYYxx:
Als je er tegen kan zou ik als ik jou was beginnen te epileren (met een apparaat) of waxen, als je ermee zit. Want dan blijven haren veel langer weg en komen ze ook niet donker terug, wat met scheren wel zo is. Ik heb 1 keer mn bovenbenen geschoren, echt te dom, en het heeft tijden geduurt voordat dat weer echt blond was.

Pak in ieder geval een nieuw mesje. Die is nog heel scherp en dan zijn je benen in ieder geval gladder. Ik scheer altijd met de haargroei mee, en daarna ertegen in. Dan zijn ze heel zacht. Dan smeer ik ze in met een vette créme en als ik dan bultjes krijg doe ik er talkpoeder op

Ik heb gewoon harsstrips bij de etos gekocht. De eerste keer zat ik daar echt zo van ‘1… 2… 3… … … Nu!’ en toen bleek het helemaal niet zoveel pijn te doen als verwacht. Je hebt voor tenminste 2weken gladde benen, wel 2dagen van tevoren doen, want je huid wordt wit met rode stipjes :wink:

Ik heb het 1x geprobeerd met harstrips, en echt, dat doe ik nooit meer!
Dat spul wat op die strips zit, bleef aan mijn been plakken, en ik kreeg het met geen mogelijkheid er meer af :S
Zal wel aan mij liggen, en niet aan de strips xD
Maargoed,
Ik zou gewoon scheren (:

Ligt denk ik idd aan jou, dat krijg je als je niet snel genoeg trekt of niet “recht omhoog”.Heb ik soms btw ook nog wel last van, maar als ik er dan met de strip weer overheen ga & goed trek heb je weer een deel van de wax op de strip zitten :slightly_smiling_face:. En niet op je been dus :stuck_out_tongue:.