Benen harsen of toch maar niet?

Heejj,

Ik heb een vraagje. Ik zit er al een tijdje over te denken om mijn benen te laten harsen. Ik heb het weleens zelf geprobeerd maar dat werkt niet echt, de hars en de haren blijven dan gewoon op mijn been zitten XD. Nu vroeg ik af of er meiden zijn met ervaring hiermee. Ik vroeg me ook af hoeveel pijn het doet en hoe duur het ingeveer is. Ik heb een redelijk hoge pijngrens, maar heb geen idee wat ik moet verwachten. Ik heb trouwens ook een epileerapparaat maar dat duurt echt verrektes lang en daar heb ik niet echt zin in.

Xx

Ik zou dat sowieso niet in de winter doen want dat is zonde (best duur volgens mij)
ik dacht dat een behandeling zo’n 7-20 euro was hangt er vanaf wat je laat doen.

Ik ga in februari in Australie studeren en dacht dat harsen dan misschien wat handiger zou zijn dan scheren, omdat het dan langer wegblijft

Ik zou het doen. Ik doe het al jaren en de haren blijven steeds langer weg en komen lichter terug. Het doet trouwens ook geen pijn bij mij(ook niet de 1e keer), maar dat is natuurlijk bij iedereen anders. Als je naar een schoonheidsspecialiste gaat wordt het gewoon goed gedaan, en niet zoals met die Veet strips waarbij de helft van de haren nog gewoon op je been blijft plakken :3.

Dank je daar heb ik iets aan. Hoe duur kost het ongeveer?

Ik hars me boven benen, maar epileer mijn onderbenen.
In het begin deed het erg pijn (nu nog steeds hoor). Ik denk dat je zelf maar eerst goed moet uitproberen. Kom je er niet uit vraag anders aan je moeder/zus/vriendinnen. Die weet wel hoe het handigste is. Durf je het echt niet? Ga dan naar een specialist. In het begin liet ik me benen harsen door me vriendinnen. Maar omdat ik gewend ben aan de pijn doe ik het tegenwoordig liever zelf :slightly_smiling_face:

Als ik het ga doen doe ik het in ieder geval bij een schoonheidsspecialist, weet ik in ieder geval zeker dat het goed gedaan word. Ik heb alleen geen idee hoe duur het kost??

Denk vooral niet dat het gelijk 4 weken weg blijft!

Als je het de eerste keren doet is het met een week alweer terug aan het groeien.

Ik laat het doen bij een kennis voor 10 euro. Ik denk dat de prijs zo meestal rond de 10-25 euro ligt, maar dat weet ik niet zeker!

het verschilt per schoonheidsspecialist maar het kost voor je onderbenen zeker wel 10 euro, Vaak ik onder+boven +/- 30 euro maarja het verschilt !!
Ik doe het zelf met de strips van de etos en dat vind ik ook makkelijk gaan. Ik heb een hoge pijngrens, ik doe zelfs mijn oksels. Neuhh ik voel er geen drol van. De haartjes blijven minstens 1tot2 weken weg later wel 4 weken

Ok dank je, zijn die etos strips beter dan van veet ofzo? Anders kan ik dat ook nog wel proberen voordat ik naar de schoonheidsspecialist ga.

:face_with_raised_eyebrow:

^ Ik zelf doe mijn vriend zn borst altijd met een harspistool en losse strips… Werkt super!

Ik laat mijn benen ook altijd harsen, de eerste keer is het wel pijnlijk, maar gewoon even doorbijten het wordt steeds minder pijnlijk! En hoe duur het is, weet ik niet ik laat het bij mijn moeder doen dusjaa… Volgens mij rekent ze normaal iets van 20/25 euro voor benen en oksels.

Ok dat is ook nog wel betaalbaar vind ik

aii, harsen lijkt me echt pijnlijk uahaha.

Veet vind ik crap, etos vind ik beter en is trouwens 2x zo goedkoop ze kosten voor 20 stuks volgens mij 5,89 :wink: en veet 9,99

Ik heb het een paar keer laten doen door de schoonheidsspecialiste. Liever de korte pijn, dan de lange pijn met een epileerapparaat.
Daarna moet je het wel bijwerken met een epileerapparaat. Ik zou het toch doen als ik jou was. Minder last van stoppeltjes e.d. :slightly_smiling_face:

Etos strips zijn inderdaad aanraders, werken ook beter dan kruidvat eigen merk.
Waarschijnlijk als de hars op je been bleef zitten trok je de strip er verkeerd af, hij moet echt recht tegen de haargroei in.

Oh en als je een epilator gewend bent: dit doet minder zeer (bij mij dan). Omdat nu alles er in 1 keer uitgaat ipv haartje voor haartje.

Hai! Ik zou het zeker doen! Ik ga al een paar jaar naar Yves Rocher maar er zijn veel plaatsen natuurlijk.
Ik laat zelfs mijn bikinilijn harsen! Je benen doen helemaal niet veel pijn, maar ik doe wel alleen mijn onderbenen. Ik heb thuis ook al wasstrips geprobeerd maar geen enkele vond ik zo goed als wanneer ik het laat doen. Als je het regelmatig laat doen, ben je na een tijdje zeker 3 weken haarvrij! DOEN!