ben jij al eens tegen een glazen deur aangelopen?

titel zegt het.

ik wel, en ik was bewusteloos.
ghehehe :grinning_face_with_smiling_eyes: .

muahahaha nee x]

Haha volgens mij niet, wel een schattig klein jongetje tegen een glazen deur zien lopen :’)

Hihi ja.
Want toen stond mn broer achter het gordijn…en toen ging ik hem slaan lekker volwassen en toen kwam hij mij achterna, maar ik had sokken aan dus ik gleed uit.

Ben er nog steeds niet helemaal uit of ik bewusteloos ben geweest. maar ik heb er alleen een pijnlijke wang en een klein sneetje in m’n pink aan overgehouden. Wat ik toen eigenlijk wel jammer vond, want nu kon ik tegen niemand mn stoere verhaal vertellen, want het viel niet op dat ik iets had xD.

Haha en ik werk in een winkel. En ik heb nu al 2x meegemaakt dat mensen tegen het glas aanlopen ipv door de deur. En bij een vrouw was het best erg (het begon te bloeden enzo).

ik niet, maar bij ons op school is een keer de moeder van een vriendin tegen de glazen deur aangelopen echt super grappig XD

Vannacht nog in het casino…nergens last van gelukkig

2 keer, onee de tweede keer was voor de helft glas, telt dat ook?

de eerste keer liep ik tegen zo’n mega glazen deur aan bij een vriendinnetje, ik liep er gewoon recht tegenaan, had niet in de gaten dat de deur dichtzat en dacht dus dat ik open stond. Toen knalde ik kei hard metmn hoofd er tegen aan en moest ik huilen haha, weet het nog precies.

De tweede keer was erger. Ik was op de verjaardag van mijn vriendinnetjes zusje en ik en mijn vrienidn hadden ruzie met haar nichtje. Dat nichtje wou ons de speelkamer niet inlaten en hield de deur dicht. Ik nam toen een aanloop met de gedachte ‘ik duw die deur wel even met mijn handen open’ en duuwde toen kei hard met mijn handen door het glas heen. Toen hing er een heel lap vel van mijn pols/arm af en moest ik naar het ziekenuis en liep ik daarna stoer in een mitella haha.

Ikzelf niet, maar toen we ergens op bezoek waren is mn moeder 2x tegen hun glazen deur gelopen xD

Nee.

Whahaha vast wel xD

wel meer dan eens xD

Geen deur, maar een raam. Het waren 2 glazen achter elkaar, en ik dacht 1 en ik wilde tot de rand van dat eerste glas komen, maar toen botste ik tegen glas 2 xD

oke lekker onduidelijk

Jammergenoeg 1x ja.

Het broetje van een vriendin van mij is ooit DOOR een glazen deur geen gelopen (gerend dan).
Dat lijkt me pas eng :’)

Maar ja, ik vast ook wel ooit haha.

Vast wel een keer.

Natuurlijk:’)

Ja,

erger nog.
ik liep tegen een glazen deur toen ik de opticien wou verlaten

<_<

dat heb ik laaaaaaaaaaaaaaaaang tehoren gekregen

haha ja.
en het deed pijn

neee, nog nooit.
zou het niet willen ook.
want dan voel ik me echt dom.